Echipamente sub presiune prin Energofor

Cand vorbim de domeniul energetic, unul din cele mai importante subdomenii, ca utilitate, este sectorul de echipamente sub presiune – acesta acopera o gama extinsa de produse si servicii – incepand cu o serie de produse de larg consum (ca si extinctoare) pana la instalatii industriale foarte mari si complexe sau cazane pentru centrale electrice.

Atat ca si utilizatorii casnici, dar si ca intreprinderi, avem tangenta cu aceste echipamente. Sectorul aparatelor cu gaz abordeaza atat consumatorii casnici si produsele comerciale consumatoare de combustibili gazosi cat si aparatele concepute special pentru utilizarea in cadrul proceselor industriale.

Cu o experienta vasta in acest domeniu (de peste 12 ani), Energofor are un portofoliu extins ce cuprinde lucrari pentru companii importante, atat din tara, cat si din strainatate – firme care au avut nevoie de proiectare, lucrari de reparatii, constructie, montaj, implementare instalatii si nu numai, care s-au aratat foarte multumiti de toate serviciile oferite.