Espressorul cu capsule – modele recomandate

Atunci cand vine vorba de accesorizarea optima a bucatariei cu siguranta avem in vedere niste criterii precum spatiul de depozitare, marimea accesoriilor si usurinta de manevrare in randul acestora.

In acest caz, un expresor cu capsule a devenit o solutie practica pentru bucatariile secolului 21, in defavoarea unui expresor de cafea cu rasnita, preparandu-ne o cafea aromata, cu spuma sau fara in doar cateva secunde.

In comparatie cu celelalte tipuri de espressoare, aceasta este o varianta soft,  tot ce avem de facut este sa achizitionam capsule de la magazin, sa umplem un recipient cu apa si sa apasam butonul de on/off si de preparare al cafelei, pe cand la celalalte modele trebuie asteptat ca apa sa se incalzeasca, trebuie apasat pe mai multe butoane simultan si nu in ultimul rand trebuie sa adaugam cafea periodic.

Aici singura provocare sta in a gasi acel furnizor de capsule pentru espressor capabil sa ne dea o aroma savuroasa si un gust pe masura asteptarilor noastre. Cele mai cunoscute capsule pentru espressor sunt Tchibo, Tassimo, Delonghi, Dolce Gusto, Nescafe, care se pot gasi la preturi accesibile la hipermarketurile din oras.

Acestea se gasesc in multiple forme, fie pentru prepararea unui espresso clasic fie a unei bauturi spumante de tipul latte machiato sau capucino.

Mai jos va vom oferi cateva solutii viabile atat din punct de vedere al pretului cat si al performantelor, perfect pentru a fi folosit intr-o „Sunday Morning”.

 

Espressor Bosch Tassimo Vivy TAS 1252

Acest espressor este de departe util tuturor bucatariilor. Dispune de o functie de economisire a energiei si dupa fiecare preparare a cafelei revine pe modulul stand-by. Tehnologia sa ne permite sa ne preparam cafeaua in doar cateva secunde  fara sa fie nevoie ca apa sa se incalzeasca.

Suportul pentru ceasca si rezervorul de apa se poate detasa si curata foarte usor fara sa fie nevoie de foarte multa intrebuintare.

Totul la doar 209 lei, redus cu peste 40% fata de valoarea sa initiala.

 

Espressor Tchibo Cafissimo Pure

Acest espressor dispune de 3 nivele de presiune astfel incat sa ne prepare cafeaua in cele mai bune conditii.

Fie ca dorim cafea filtru, cafea crema,  espresso sau chiar si ceai tot ce avem de facut este sa apasam un buton, iar in cateva secunde aceata va fi preparata de indata.

Reglarea presiunii se poate face usor, iar acest lucru favorizeaza obtinerea unui gust si unei arome mai puternice dupa preferinte.

Dimensiunea bauturii poate fi  reglata cu usurinta, iar recipientul de colectare al capsulelor are o capacitate de depozitare de pana la 8 capsule, iar acestea sunt eliminate automat dupa folosire.

Cu o reducere de 33%, acest espressor minunat valoreaza doar 199 lei.