Evitati imprumurturile fara valoare adaugata

Planificarea financiara este foarte importanta atat in viata salariatilor, cat si in cazul intreprinderilor mici, mijlocii si mari, cum ar fi profesionisti creativi, liber profesionisti, antreprenori pentru prima data si cei care avanseaza prin tranzitii majore, cum ar fi casatoria, copiii, , sau de planificare pentru pensionare.

Daca aveti probleme serioase cu venituriledvs., atunci este posibil sa aveti in vedere consolidarea datoriilor. Imbunatatirea datoriei inseamna pur si simplu obtinerea unui imprumut care va va permite sa platiti datoriile consumatorilor si multe datorii.

Cu o planificare financiara atenta, puteti sparge cu usurinta aceste evenimente. Iata o modalitate uimitoare de a va intari intr-adevar finantele personale si de a va reduce diferenta in obiectivele financiare. Vestea buna este ca milioane de oameni au folosit de-a lungul anilor acest simplu mod de a-si intari veniturile personale.

Evitati datoriile fara valoare adaugata

Este lipsit de sens sa imprumutati si sa utilizati fondurile pentru a plati o vacanta sau pentru a cumpara obiecte perisabile cum ar fi telefoane, imbracaminte si asa mai departe. Cand imprumutati, presupuneti ca veti folosi banii pentru a investi in ceva care va aduce randamente minunate mai devreme sau mai tarziu. Aceste lucruri isi pierd valoarea pe o perioada lunga de timp si de aceea ele sunt in general mentionate ca datorii neplatite sau fara valoare adaugata.

Dar puteti lua datorii pentru a va dezvolta afacerea sau pentru a investi in produse si servicii care vor genera o rentabilitate ridicata a investitiilor atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, cum ar fi investitia in sanatate, educatie, demararea unei afaceri, cumpararea unui teren sau a unei case etc. Nu imprumuta sa risipesti!