Exemplu de tratament al ulcerului gastric

Am avut o gastrita care, de mai multi ani s-a tansformat in ulcer (o leziune). De obicei l-am tinut sub control cu remedii homeopate sau plante medicinale pana cand, in urma cu cativa ani, s-a agravat si am recurs tot mai frecvent la antialgice puternice. De asemenea, am constatat o legatura directa intre intensitatea stresului la locul de munca (sunt profesor cu norma intreaga) si aceste crize.

Am dat peste bautura de aloe vera de la Forever Living Products, anume Aloe Vera Gel in acelasi timp in care am intentionat sa consult un medic de medicina conventionala si cand disconformtul gastric a inceput, in mod regulat, sa nu ma lase sa dorm.

Intr-o zi m-am intors acasa de la lucru cu o durere arzatoare neobisnuita. Nestiind ca aloe vera se poate bea, eram sceptic in privinta eficacitatii, dar, pentru ca plantele medicinale si remediile homeopate nu m-au ajutat, am considerat ca merita o incercare. Am simtit efectul calmant al aloei vera aproape de indata ce a venit in contact cu stomacul meu. Parea ca aloe vera functioneaza ca un antiacid extraordinar, care contracareaza inflamatia. A trebui doar sa cresc doza pentru a coplesi de tot senzatia de arsura si apoi a urmat acea stare miraculoasa fara durere.

Ulerior am trecut prin trei sau patru episoade similare cu acesta si aveam un sentiment de siguranta, stiind ca puteam sa obtin atat de rapid si usor un preparat pentru ameliorarea durerii. Acum, nu mai am nevoie decat de o cantitate mica pe zi, doza de intretinere si de catva timp nu a mai rabufnit acea durere acuta. Si sistemul meu digestiv se simte, in general, mai bine si mai putin predispus spre aciditate.