Fashon, stil si femei mature

Este sigur sa spun ca unele femei nu obtin creditul pe care il merita, mai ales cand vine vorba de moda. In principal, femeile care au vazut tendintele stilului vin si pleaca, dar totusi si-au pregatit propriul stil personal. Unele reflecta o anumita era care le-a insemnat foarte mult, in timp ce altele s-au manifestat intr-o simpla atingere a anilor trecuti, care inca mai sunt adevarate.

Pentru un moment, sa mergem departe de podium sau de cea mai recenta tendinta. In schimb, hai sa vorbim despre femeile care nu au reusit niciodata sa intoarca capul atunci cand este vorba de imbracaminte pentru a impresiona. Cu toate acestea, ele se imbraca doar pentru a se impresiona pe ele insisi si nu pentru a ii potoli pe ceilalti. Aceasta este sarbatoarea femeii mature care isi poarta inima pe umar, capul drept si o colectie de cunostinte care le-au servit de-a lungul anilor.

Maye Musk

Maye Musk este in prezent modelul CoverGirl de 70 de ani, care ne face pe toti tinerii sa dorim s a devenim ca ea,  Contextul lui Musk nu este altceva decat extraordinar. In primul rand, elementele cunoasterii stiintifice au jucat un rol imens in viata lui Musk. In cele din urma, Musk a continuat sa-si invete propria practica care implica nutritie, dar asta nu a oprit iubirea ei pentru microbiologie si fizica. Acum, amintiti-va acest lucru intr-o perioada in care internetul nu exista si sincer, femei bine educate au fost privite cu suspiciune. In esenta, femeile care decid sa intre in domeniul stiintei ca o cariera nu au fost o optiune.

Deci, : „Ce putem invata de la femeile care au avansat pentru a-si crea propriul stil?”

Simplu. Traieste viata pe care doresti sa o traiesti, in loc sa traiesti prin ideea altcuiva  despre cum ar trebui sa traiesti. Este vorba despre a lua controlul asupra faptului ca sunteti viitorul propriu pentru a va asigura fericirea.