Femeile moderne cocheteaza cu stilul nonconformist

Moda pentru femei a devenit foarte controversata, mai ales in ultima vreme. Daca in urma cu un deceniu totul tinea de dictoane stricte, mai ales in cazul gentilor, in ziua de astazi totul corespunde cu starea de spirit avuta, cu anotimpul, cu preferintele sau alte criterii.

Poate ca o revista de lifestyle ne spunea in trecut ca doar anumite culori si modele sunt permise pentru doamnele moderne, insa acum nu este cazul, deoarece strictea din moda a fost inlocuita cu noutatea si surprinderea. De aceea, nu o sa ne mire daca modelele de genti dama simple vor fi inlocuite cu modele colorate, care cocheteaza mai mult cu nonconformismul.

Atunci cand nimeni nu se asteapta, vedetele de la Hollywood ies in decor cu o astfel de geanta colorata sau cu un model aparte, surprinzand lumea modei de pretutindeni. Cu siguranta, doamnele sau domnisoarele cocheteaza cu noutatea, cu simtul estetic si de aceea orientarea spre genti de dama calitative devine inevitabila.

Poate ca in trecut modelele negre, maro, bej sau bleumaren inchis erau cele mai la moda, indiferent de model, marime sau combinatie, insa in vremurile in care traim, monocromatica nu mai este o solutie, iar gentile pentru femei imbinarea cat mai multe culori, modele, inscriptii sau desene.

Genti de dama la reducere

Poate ca este greu de acceptat ochilor maniera in care o doamna stilata poate purta la brat o geanta cu flori sau o geanta cu mai multe culori si modele, dar acest lucru este perfect valabil in secolul 21. Accesand mediul virtual puteti observa ca diversitatea a fost inlocuita cu rigiditatea, iar modelele de genti pentru doamne stau la dispozitia acestora incepand cu preturi mici, de bun simt.

Fie ca vorbim de genti de firma sau de modele noname care sunt placute ochiului, pretul de pornire poate incepe chiar si de la 10 euro, iar atata timp cat ne tine buzunarul putem opta pentru modele ceva mai sofisticate, mai ales daca sunt de la branduri consacrate. De multe ori, femeile cauta sa inoveze atunci cand vine vorba de vestimentatie si accesorii. Cum geanta este un accesoriu indispensabil, aceasta trebuie sa fie atat incapatoare cat si atragatoare pentru a capta atentia celor din jur si pentru ca purtatoarea sa se simta la cote cat mai ridicate in ceea ce priveste propria persoana.

Sa ai un lucru nou cu siguranta te diferentiaza de restul, iar pe asta pun accentul toate doamnele si domnisoarele care au ceva in comun cu moda si vor sa iasa subtil in evidenta.