Ganditi-va la optiunile dvs.

Daca sunteti intr-o rutina, alarma va va raspunde cu sentimente precum plictiseala, frustrare sau chiar depresie. Majoritatea dintre noi uitam, cand suntem stresati, ca avem alegeri. Alarma face ca totul sa para fara speranta, dar intr-adevar va spune sa nu mai traiti pe pilot automat si sa incepeti sa va ganditi la fiecare actiune ca pe o alegere.

Cand faceti aceleasi lucruri familiare este o adevarata placere, minunata, aceasta este o alegere buna. Dar cand vor deveni o rutina, alarma dvs. va va spune in mod incert. E timpul sa va opriti si sa decideti ce este cel mai important pentru dvs. in viata – nu doar ceea ce este cel mai familiar sau mai usor. Nu este alegerea specifica care va reduce alarma; este actul de alegere pe baza a ceea ce este important pentru dvs.

Sunt oameni care la inceputul carierei s-au bucurat enorm de locul de munca, dar apoi, peste 10 ani, totul a devenit banal de facut si acest lucru a icenput sa le provoace plictiseala si chiar depresie. In acest caz apare foarte mult si  frica de a icepe ceva nou si tema de a esua. Traim atat de mult cu frica de esec incat nu incercam sa facem un pas in fata sa vedem daca intunericul este atat de negru pe cat am crede.

Aici este timpul sa actionati si sa incepeti sa va bucurati de viata. Viata este contruita din greutati, dar la fel de bine este construita si din lucruri frumoase din incercari si reusite.