Gandurile de sambata

Pe fondul unei zile anterioare, pe care am irosit-o așteptând cu orele să vină cineva și să repare centrala de acasă, am adunat niște frustrări în mine. Cu atât mai mult că ieri ar fi trebuit să ajung la o întâlnire foarte importantă și problema centralei s-a dovedit a fi una frustrant de simplă și care a fost rezolvată în maxim 10 minute. Pe scurt, contorul inapților de la E.ON de pe scara blocului s-a defectat, oprind efectiv și alimentarea cu gaz.

Au înlocuit contorul și totul a revenit la normal. Dar cele aproape 10 ore pe care le-am pierdut așteptând nu mai revin.

Pe de altă parte, mi-am amintit azi de niște expresii, dacă le pot spune așa, pe care vreau neapărat să mi le scot din vocabular. Și anume: “Pe bune?” și “Tu faci mișto de mine?”. Am ajuns să le urăsc din tot sufletul după ce le am auzit în mod repetat, sub formă de replici, în două spectacole diferite de teatru.

Așa că, dacă mă vedeți că le scriu sau dacă mă mai auziți vorbind așa, fiți amabili și aruncați cu tastatura după mine sau, după preferințe, cu roșii și hârtie igienică.