Ganesha Caffe Victoriei prelungește vara cu cele mai gustoase milkshake-uri

Ganesha Caffe Victoriei este cafeneaua din Centrul Vechi care își așteaptă clienții în cel mai rafinat lounge, chiar în zona Valea Regilor. Conceptul unic de cafenea și lounge bar este ideal pentru cei care își doresc o locație specială pentru o seară petrecută alături de prieteni, ori sunt în căutarea unei locații excelente pentru o întâlnire de afaceri. Deși toamna s-a instalat și simțim schimbarea de temperatură în termometre, meniul Ganesha prelungește vara cu băuturi răcoritoare delicioase.

Deși în esență pare a fi o băutură simplă, milkshake-ul se numără printre cele mai îndrăgite băuturi de pe piață. Se poate prepara și acasă, dar publicul preferă să îl comande în localuri deoarece personalul calificat poate realiza acele băuturi gustoase, cu un aspect impresionant, pe placul celor dornici să le pozeze și să urce fotografiile pe site-urile de socializare.

,,Milkshake-urile sunt printre cele mai îndrăgite băuturi din meniul nostru, alături de cele cu specific oriental. Contrar așteptărilor, nu sunt comandate doar în perioada verii, ci tot anul. Indiferent de temperaturile de afară, majoritatea clienților optează pentru un milkshake. Acest se datorează faptului că majoritatea și-au băut deja cafeaua de dimineața, iar când ies în oraș au poftă de ceva răcoritor.” a declarat un reprezentant Ganesha Caffe Victoriei.

O astfel de băutură revigorantă se realizează în general din lapte, înghețată și diferite arome, în funcție de preferințele clienților. Toate ingredientele se mixează cu ajutorul unui blender, iar localurile acordă o atenție deosebită recipientelor în care se servesc, dar și elementelor de decor. În acest fel, se face diferența dintre un milkshake simplu preparat în casă și unul comandat într-un local de specialitate.

Milkshake cu vanilie

Milkshake-urile marca Ganesha Caffe Victoriei au un gramaj de 420 ml, mai mult decât suficient pentru a transforma o zi mohorâtă în una toridă de vară. Prețurile sunt accesibile, ținând cont de localizarea cafenelei și de caracterul exclusivist al acesteia. Iar pentru cei care doresc alt tip de băuturi, Ganesha Caffe Victoriei oferă o varietate de băuturi alcoolice și non-alcoolice, alături de cea mai renumita narghilea din Bucuresti. Nu în ultimul rând, puteți comanda inclusiv prăjituri gustoase, ori efectua o comandă de mâncare de la un restaurant cu care cafeneaua colaborează.

Meniul pune la dispoziția clienților o varietate de milkshake-uri cu diferite arome precum: Vanilla milkshake, Chocolate milkshake, Banana milkshake, Strawberry milkshake, dar și VIP milkshake, unde ingredientele sunt secrete. Este important de menționat dacă sunteți o persoană care nu poate consuma gluten. Puteți, de asemenea, să verificați meniul deoarece la final sunt menționați alergenii.

Ganesha Caffe Victoriei este o cafenea exclusivistă din Centrul Vechi, unde puteți servi narghilea, băuturi speciale, dar și deserturi. Decorul colorat și atent realizat pentru a imita atmosfera unei cafenele din Orient, alături de meniul cu specific, transformă simpla savurare a unei cafele într-o experiență inedită. Cafeneaua este localizată pe Calea Victoriei nr. 16-20, foarte aproape de Valea Regilor. Programul de funcționare începe la ora 10 dimineața și se încheie la ora 2 dimineața. Programul poate suferi modifică în weekend, ori în zilele în care sunt organizate evenimente.

Date de contact:

Telefon: +40 748 336 677
Website: https://ganeshacaffevictoriei.ro/
E-mail: ganeshacaffevictoriei@gmail.com