Gatitul de dimineata face parte din rutina mea

 Intamplator sau nu, obisnuiesc sa gatesc dimineata. Se intampla foarte acest lucru duminica(sunday morning, putina coincidenta). Fiind obisnuita ca in timpul saptamanii sa ma trezesc devreme, la fel se intampla si in weekend, doar ca eu sunt exceptia. Care credeti ca este cheia „succesului” meu pentru a gati la prima ora fara a deranja pe nimeni? Nu cred ca v-am scris, dar am cautat mult timp si am si gasit o hota de bucatarie silentioasa!

O gospodina stie cu siguranta ca multe din activitatile ei casnice se rezuma la statul in bucatarie si pregatirea adecvata a mancarii pentru toti membri familiei.

Insa, la nivelul bucatariei pot exista deseori cresteri de temperatura, instalarea umezelii sau dupa caz alte circumstante care sa determine stari ciudate, ameteala, oboseala sau dupa caz saturatie asupra activitatii.

Daca se intampla cel putin unul din aceste lucruri, trebuie sa luam fara doar si poate atitudine, deoarece calitatea muncii noastre si, implicit, a prepararii hranei tine de acest aspect!

Asa, putem realiza ca o hota de bucatarie poate fi aliatul ideal al oricarei persoane care se dedica activitatilor gastronomice, sau dupa caz, ii place sa petreaca mult timp la nivelul bucatariei, fie ca citeste un ziar, sta pe telefon, sau urmareste o emisiune la tv.

La ce aspecte trebuie sa ne gandim atunci cand achizitionam o hota incorporabila, care se poate atasa perfect in ansamblul bucatariei pentru a elimina aerul cald si umezeala?

Desigur unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de achizitionarea unui electrocasnic este de departe costul de achizitie, iar aici desigur trebuie sa ne raportam la bugetul alocat, mai ales ca acesta este direct proportional si cu calitatea produsului pe care il vizam!

Un alt aspect foarte important desigur se raporteaza la capacitatea de ventilare, care conform specialistilor trebuie sa fie de 10 ori mai mare decat volumul bucatariei noastre.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate ai putea face o masuratoare clasica a bucatariei tale pentru a stii ce capacitate de absorbtie este ideala pentru aceasta.

De obicei cand vorbim de astfel de electrocasnice pentru bucatarie, capacitatea este cuprinsa intre 150 si 500mc/h,  iar viteza de filtrare este oferita in mai multe trepte, pentru a fi accesata imediat sau sistematic.

Exista in acest moment in mediul online sugestii de hote de bucatarie incorporabile foarte interesante, pe care le poti accesa si tu!

Fie ca esti un adept fin al folosirii materialelor tehnologice, fie ai un membru al generatiei tinere in familia ta, te poti documenta cu privire la ultimile noutati, iar noi iti propunem spre reflexie modele precum Electrolux EFP6440X sau Heinner HTCH-440FS si alte modele similare, care se vor dovedi a fi ideale pentru bucataria ta!