Google Reader, chiar si Hitler plange

Toată lumea a aflat deja despre desfiinţarea serviciului Google Reader şi despre faptul că, până în luna iunie, când acesta va fi definitiv închis, datele se pot salva prin Google Takeout.

Chiar dacă numărul utilizatorilor serviciului a înregistrat o scădere semnificativă pe parcursul ultimilor ani, se pare că mai sunt destui care îl vor regreta!

Ca să facem haz de necaz, vă oferim o savuroasă reacţie pe seama acestei ştiri, din binecunoscuta serie a parodiilor care îl au drept personaj principal pe …însuşi Hitler!

„De ce oare trebuie să distrugem toate lucrurile bune?” – se plânge acesta în filmuleţul care are deja un număr important de vizionări.

De aceeaşi părere se pare că sunt şi cei care au iniţiat deja o petiţie online pentru a încerca să salveze de la „pensionare” serviciul!

Lasând la o parte glumele, se pare că hotărârea celor de la Google a stârnit un uriaş val de antipatie în mediul online, mulţi acuzând compania că măsura ar constitui un atac direct către o largă categorie de internauţi. Voi ce părere aveţi?