Hai sa cerem fresh de portocale!

Bai ce ma enerveaza pipitele astea care dau din buci pe melodiile lui Alex Velea si isi dau basini apoi in baruri normale (fara melodii cantate de gay sau bisexuali). Daca pana acum nu au baut in viata lor ceva mai tare decat o bere, se gasesc ele sa isi valorifice suprematia de smecherase prin a bea cocktail-uri si tequila pe la evenimente din astea mondene (baluri, petreceri, onomastice, majoraturi), dar cand ies ele ca fetele la agatat tot fresh de portocale isi cumpara.

Partea care ma irita e ca apoi fac pe lesinatele, imbatate dupa 20 ml de bautura, dintre care 5 ml alcool si restul suc. Dar isi iau ele coktail scump si de fite? Da, ca sunt bosseanu si culeanu! Chiar ma intreb daca se imbata intr-adevar sau vor doar sa cerseasca atentie.

Sa-ti comanzi fresh de portocale si apa cu lamaie candte opresti tu prin mall dupa o serie lunga de shopping. Cand iti cumperi haine stramte, desi tu esti o Joiana in devenire. Nu iti lua geanta Fendi prin barurile unde barbatii isi beau mintile cu alcool si spun bancuri porcoase. Du-te in locurile pentru pipite, ca sa nu te faci de ras. Ca nici eu nu m-as duce pe Dorobanti sa beau vodka imbracata in haine de motociclist si ascultand Nargaroth. Comprendes?