Impossibile!!! Vedeta Cannes-ului, Laura Vasiliu este necunoscuta pentru Departamentul Romani de Pretutindeni al MAE

Laura Vasiliu, actrita principala in 4 Luni 3 Saptamani si 2 zile, a fost atacata de carabinierii din Torino, noaptea, spargandu-i-se usa de la hotel.

Laura Vasiliu fusese confundata cu o traficanta de carne vie care, se pare, purta un nume asemanator. Dupa perchezitie, dandu-si seama de greseala, carabinierii au intrerupt brutalitatile. Doamna Vasiliu a fost mutata in alt hotel.

Soarta a fost ironica, actrita romanca turneaza un film la Torino in care joaca rolul unei refugiate romance.

Interesante sunt reactiile oficialitatilor romane:

Cioroianu: „Nu putem discuta in usa liftului”

Basescu (intrebat ce e de facut): „Avem ce face”

Purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica, a declarat ca deocamdata ministerul nu a luat nicio atitudine fata de incident, pentru ca si actrita a solicitat discretie in aceasta privinta.

Surpriza mare vine din partea Secretarului de Stat din MAE, Mihai Gheorghiu, seful Departamentului Romani de Pretutindeni care, superb fandat de doamna Cretulescu la Realitatea Tv, a dat numele marii noastre actrite: IRINA VASILE (???)

smart guess: autoritatile romane ar putea folosi lovitura politiei italiene, printr-o actiune jiu-itsu, folosind sensibilitatea occidentului pentru vedete. Ar fi de-ajuns sa spui de Premiul de la Cannes.