Madonna – artistul meu preferat

Eu m-am gândit aşa. Vreau să o văd pe Madonna într-un concert, în România. Observ că nimeni n-o aduce şi dăşteapta de mine se gândeşte că: bă, rău e să fii prost, cum să nu poţi să o aduci pe Madonna. Aşadar, îmi vine geniala idee de a deshide un cont şi de a face un site. Site-ul este pentru fani, se numeşte vreauconcertmadonna.ro. Contul este tot pentru fani, unde trebuie să depună un euro. Se strânge suma cerută, că doar Madonna are şi ea o sumă, nu? Să zicem că cere 1milion euro. Să zicem. Deci n-ar fi greu să strângem atâţia fani, care să dea fiecare un euro, nu?

Să nu credeţi că mi-am afişat eu aici ideea mea genială pentru a fi furată. Sunt perversă, dacă ştiam că merge nu o spuneam, o puneam în practică direct. Să vedeţi cum stă treaba. Probabil că nu’s singura cu idei de genul, dar eu chiar am încercat să o pun în practică. N-am făcut site-ul, n-am deschis contul. Prima etapă era să o contactez pe tanti Madonna, mai precis pe managerul dânsei, să aflu o sumă aproximativă. Restul detaliilor nici nu mai contau, toate la timpul lor. Şi cu această minunată ocazie mi-am dat seama că am avut o idee de căcat, deloc genială. Pentru că managerul lui Madonna te întreabă: De unde sunteţi voi? România..aham…păi bine, venim cu voi la negocieri cu sponsorii şi 70% e comisionul nostru. Tu descurcă-te cu 30% pentru organizare.

Aşa că, atunci când o să fie concert Madonna în Ro, să vă fie milă de organizatori. Probabil şi-au vândut căşile pentru concert.