Max Stil va aduce caldura in case si in inimi

Hornurile casei tale
Se apropie sarbatorile si, pentru a oferi masa de Craciun intr-un cadru cald si primitor, pregatirile trebuie puse la punct pana la cel mai mic detaliu. De la fata de masa pana la, cel mai important, la mediul ambiental.

Recomandarea ar fi sa va intrati in ritmul pregatirilor din timp. In privinta mesei, a preparatelor si darurilor, vorbim despre un timp necesare pentru a fi alocat acestor detalii. Insa pentru a va reinnoi cosul de fum trebuie doar sa va bucurati de experienta premium a unui pachet complet de servicii. Max Stil va pune la dispozitie cosuri de fum de calitate superioara, montaj gratuit in toata Romania si certificat de garantie, prin care se atesta rezistenta in timp a cosurilor Max Stil, rezistente indeosebi la coroziune chimica.

Compania Max Stil culege laurii succesului de peste 10 ani, promovand spiritul de camaraderie inspirat de damboviteni. Compania a devenit unul dintre cei mai competitivi producatori de cosuri de fum, intrand pe o piata aflata in continua expansiune in care se face remarcata cu precadere pentru categoria de cosuri de fum inox.

Portofoliul Max Stil cuprinde cosuri de fum din inox dublu izolat, cosuri de fum din inox si tabla zincata izolat si cosuri de fum din inox simplu neizolat.

Alegerea fiecarui tip de cos este facuta in functie de capacitatea sa compatibila cu puterea centralei pe care o detineti, iar specialistii Max Stil ne explica de ce. In primul rand, o suprafata mult prea mica a cosului determina micsorarea debitului de fum, minimizand deopotriva tirajul, ceea ce afecteaza si procesul de ardere, dar determina si eliminarea propice a gazelor toxice in exterior. Pe de alta parte, un cos de fum cu o suprafata prea mare poate determina costuri mai mari pentru proprietar, deoarece consuma mai mult combustibil decat are nevoie.

Recomandarea specialistilor din echipa Max Stil este axata pe protectia impotriva condensului. Tocmai de aceea, calitatea materialelor din care sunt confectionate cosurile de fum trebuie sa fie superioara, pentru a beneficia de rezultate optime si eficiente. Optati pentru cosuri de fum din inox dublu izolat daca va doriti o solutie simpla si eficienta, deoarece acestea pot fi instalate atat la sursele de eliminare a gazelor, cat si a aburului. Daca optati pentru o solutie ieftina si eficienta, atunci puteti miza pe cosuri de fum din inox si tabla zincata izolat, iar daca va doriti eficientizarea unor canale de fum deja existente, optati pentru varianta finala, cosuri de fum din inox simplu neizolat, care intensifica randamentul canalelor deja existente.

Indiferent de nevoile dumneavoastra, echipa de specialisti Max Stil va stau la dispozitie cu o gama de servicii si produse competitive, dedicate calitatii vietii. Daca va regasiti in situatia de a avea nevoie de reinnoirea cosului de fum, produsele marca Max Stil sunt recomandarea ideala, tinand cont de faptul ca fiecare tip de cos satisface o nevoie specifica, ceea ce inseamna ca si pentru dumneavoastra va exista o solutie ideala si eficienta. Max Stil va aduce caldura in case si suflete, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati in tihna de spiritul sarbatorilor.