Metode prin care poti sa ramai concentrat la munca – II

Imprejurimi
Chiar daca lucrezi in acelasi loc de ani de zile, uneori tot ce trebuie este sa faci o pauza si sa te uiti cu adevarat in jur. Ce plante sunt in birou? Ce parte din centrul orasului arata fereastra? Ce modele acopera podeaua, peretii sau scaunele? Tinand cont de lucrurile care va inconjoara, va poate ajuta sa creati un sentiment de impamantare si calm. Aceasta tehnica poate, de asemenea, sa aduca acele grupuri de ganduri intr-un stand-by, recunoscand doar imprejurimile voastre imediate.

In pauza dvs. de pranz, mergeti la plimbare
Nu numai ca acestia vor oferi un impuls productiv de energie, dar iesirea din birou poate fi foarte benefica. In timpul pauzei de pranz, mergeti la o plimbare in jurul unui parc din apropiere sau in jurul blocului. Aduceti-va la momentul respectiv si deveniti prezenti. Recunoasteti faptul ca va faceti o pauza de la a va uita la ecranul unui computer si va curatati mintea.

Gasirea afirmatiilor sau mantrelor care functioneaza pentru dvs.
Acest lucru nu functioneaza pentru toata lumea, cu toate acestea, o afirmare sau o mantra ar putea fi cresterea constienta de care aveti nevoie. „Sunt sigur”, „Sunt pe drumul cel bun”, „Lucrez spre adevaratul meu sinelui”. Aceste propozitii simple pot fi schimbate catre efectele pe care le cautati in viata. Incercati acest lucru timp de o saptamana pentru a vedea daca starea voastra de spirit a devenit mai stralucitoare, anxietatea pare sa se fi diminuat sau, fara vina, intrati in contact cu oportunitati de auto-imbunatatire.

Aceste ajustari aparent simple ar putea fi inceputul unei relatii pline de dragoste cu propria minte. Trebuie sa incepem tratandu-ne cu grija inainte, nu ne putem oferi altora. Sau, in acest caz, prezentati-va la munca.