Microsoft: Manual gratuit de programare si un nou CEO in Romania

Microsoft pune la dispoziţia pasionaţilor de programare propriul ghid pentru dezvoltarea de aplicaţii pentru Windows 8 folosind HTML, CSS şi JavaScript.

Manualul „Programming Windows 8 Apps with HTML, CSS, and JavaScript” se poate descărca gratuit, pentru o perioadă limitată de timp.

Cartea în format PDF se poate descărca de la adresa http://go.microsoft.com/FWLink/?Linkid=270056 (17.9 MB)
Ebook-ul în format EPUB poate fi accesat la adresa http://go.microsoft.com/FWLink/?Linkid=272592 (37.3 MB), iar cel în format MOBI la adresa http://go.microsoft.com/FWLink/?Linkid=272591 (69.5 MB).

Kostas LoukasÎn altă ordine de idei, Microsoft România are un nou director general, în persoana lui Kostas Loukas. Acesta are o experienţă de 8 ani la Microsoft, începută la Microsoft Grecia (unde a deţinut, pe rând, funcţiile de Controlor Financiar, Director Financiar şi Administrativ, Director General interimar al Microsoft Grecia şi Director de Marketing şi Operaţiuni – până în 2014). Începând cu luna ianuarie 2015, Kostas a condus afacerile Microsoft pentru Cipru şi Malta.

Kostas, care şi-a început noul rol astăzi, 23 mai 2015, a absolvit un program de Executive MBA la INSEAD, studii masterale în Finanțe la London School of Economics și este licențiat în Economie de Universitatea din Atena.
Loukas îi succede în această funcţie lui Sorin Eftene şi polonezului Ronald Binkofski.