Nea Nelu de pe net

„Am fost Presedintele Romaniei, actualmente sunt senator si…Incepand de astazi 22 august 2014, am intrat in universul bloggerilor. Cu multa simpatie va invit la dialog.” ( …) „Am intrat in comunitatea virtuala a blogului convins de realitatea unui mediu dinamic, ce da posibilitatea fiecaruia de a-si expune ideile. Unii cu declinarea explicita a identitatii…altii „sub pseudonim”. Acest blog e construit pentru a comunica neformal, simplu, fără limite impuse, supuse doar regulilor bunului simt.”

Randurile de mai sus sunt marca Ion Iliescu. Iliescu, cel pe care il stim cu totii si care iata, a descoperit o jucarie noua: BLOGUL. Ion Iliescu are blog si daca ni se permite comparatia vadit critica e ca si cum o strabunica nu neaparat ruda cu Banel dar din Faurei si-ar cumpara Lamborghini ca masina pentru piata.

Fara ticul acela sonor „din gat”, fara leganatul din cap si apelative gen „mai draga” si pe un suport cum este internetul, Ion Iliescu pare un acrobat stangaci care cu greu va reusi sa starneasca aplauze. Asta nu insemna ca Iliescu nu are dreptul la blog, asa cum il are deopotriva si Miron Cozma, Vicor Ciorbea sau, din fotbal Claudiu Raducanu…si cum l-ar fi avut poate si tovarasul Nicolae Ceausescu daca mai traia. (ca sa mergem cu fantezia pana la capat va imaginati un blogroll cu Nina, Leana si tov Nicolae ???). La ora cand redactam aceste randuri posturile lui Ion Iliescu sunt lipsite de comentarii dar asteptam cu interes primele comment-uri ceva mai aprinse care vor incepe constructiv cu expresia „mai animalule, al online-ului”. De urmarit deci adresa: http://ioniliescu.wordpress.com/

p.s. la poza atasata textului, urmariti bulina rosie!