Necesita bucataria ta electrocasnice competente care sa faca fata indiferent de provocari?

Cum altfel ti-ai putea incanta familia daca nu cu niste delicii culinare care mai de care mai savuroase, care sa delecteze oamenii de la mic la mare?

Mai ales in week-end atunci cand ai posibilitatea sa petreci mai mult timp cu familia, ti-ai putea pune in valoare calitatile gastronomice iscusite pentru a delecta papilele gustative ale oamenilor dragi.

Insa pentru acest lucru este nevoie sa ai in dotare electrocasnice competente care sa faca fata cu brio tuturor provocarilor si care pot fi intretinute cu usurinta.

Dupa cum bine stii in calitate de gospodina, un aragaz se murdareste cel mai mult la nivelul arzatoarelor si la nivelul cuptorului, acolo unde se poate depune grasime cu usurinta.

Pentru asta ai nevoie de materiale ce se pot intretine usor, rezistente si care sa ofere durabilitate in timp. In plus, atunci cand folosesti un aragaz, cu siguranta te intereseaza si meniul acestuia dar si functiile lui.

Fie ca vrei sa pregatesti un pui la rotisor, fie ca doresti sa prepari o mancare traditionala, ai nevoie de un spatiu suficient de mare al cuptorului si de o usa perfect echipata cu material rezistent care sa nu puna la indoiala in nici un moment calitatea electrocasnicului.

Dar probabil pe langa acestea te intereseaza foarte mult si preturile alocate unui asemenea electrocasnic care sa aduca cele mai bune rezultate in materie de gatit, iar noi venim si iti spunem ca un aragaz din inox ieftin se afla acum la un pret de nerefuzat in mediul online, iar in cele ce urmeaza prezentarea sa te va convinge ca trebuie sa ajunga in bucataria ta cat mai rapid!

Samus SM 550 BSS

O dovada ca eleganta cu utilitatea pot fi imbinate temeinic pentru a oferi un electrocasnic cum toti bucatarii sau bucataresele ar dori sa aibe. Valoreaza doar 699 lei, redus cu peste 15% daca este achizitionat din mediul online si prezinta o garantie de 5 ani pentru a fi siguri ca va functiona la parametri normali timp indelungat.

Acesta vine la pachet si cu o serie de avantaje, iar principala se rezuma la sistemul de siguranta integrat al plitei si la accesoriile care vin la pachet pentru a prepara o varietate mare de mancaruri.

Cuptorul prezinta numeroase avantaje mai ales din punct de vedere constructiv, fiind dotat cu un geam dublu si un termometru care se regaseste montat pe usa pentru a verifica cum se cuvine temperatura.

Se poate intretine usor, iar daca avem in fata un strat de grasime depus fie pe gratarul de la cuptor fie pe arzatoare ne stau la dispozitie o serie de solutii care sa ne ajute sa ne pastram aragazul intr-o conditie optima fara sa-i fie alterata culoarea si materialul.