O fire atehnica

Am desigilat copilu’. Greu cu noua tastatura. Nu stiu unde imi sunt toate liniutele, apostroafele, diacriticile. De fapt, n-ar fi atat de greu sa le bunghesc, doar ca mi-ar incetini viteza cu care scriu, ceea ce nu pot sa accept. Nu o sa scriu un review pentru ca, in general, sunt in pom si pomul in aer atunci cand e vorba de treburi tehnice. Adica un review ar suna la mine ceva de genul

E gri si mare si dragut. Eu as fi vrut negru dar e ok si gri. Poate o sa imi iau un skin roz cu floricele. Are wireless si webcam si dinte albastru. Procesoru e ceva cu3 si memoria ceva cu 250. Are Vista si e dragut cu Vista, se vede bine. Ce dragut!

Acum ca m-am facut de ras in fata voastra si stiti ca sunt atehnica, vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile legate de problemuta cu emag. Si sper sa ma prind naibii mai repede cum e cu tastatura asta. Acum, ma scuzati, dar noul laptop are webcam si ma pun pe facut pozici.

P.S. Nu vreau sa mai aud critici referitoare la Toshiba. Or fi proaste, dar nu al meu! Clar? Asa. Pup.

P.S.2 Nu sunt chiar atat de atehnica, stiu sa verific uleiul la masina. Si stiu sa schimb si faruri. Si sa pun benzina. Si sa fac o pana. Deci stiu.