Obiceiurile bune ajuta la dezvoltare

Cand devii inteligent din punct de vedere emotional, viata devine capodopera ta. Te descurci bine cu oamenii si esti mai eficient la locul de munca. Aveti mai multa incredere si, cel mai important, puteti lua mult mai usor sufluurile si coborasurile vietii.

In cel mai faimos poem al lui Rudyard Kipling numit „daca” exista multa intelepciune. O persoana care poate trai pana la lucrurile din aceasta poezie este extrem de inteligenta din punct de vedere emotional. Studiati aceasta poezie; este o poezie foarte bine scrisa si inteleapta.

Cei mai mari oameni de succes au obiceiuri bune. Va promit ca este adevarat.

In fiecare zi fac lucruri care ii ajuta sa-si atinga obiectivele. Lucrurile, cum ar fi sa lucrezi bine, sa mancati in mod corespunzator, sa fiti amabili si sa ii ajutati pe altii, sa cititi si sa invatati.

Dezvoltati obiceiuri bune si inlocuiti obiceiurile proaste cu cele bune. Se va plati foarte mult. Analizati ce obiceiuri aveti, care sunt bune si continuati sa faceti acest lucru sau mai mult. Identificati obiceiurile proaste si ceea ce trebuie sa schimbati si inlocuiti aceste obiceiuri cu cele bune.

Exista o carte foarte buna numita * The Effect Compound de Darren Hardy *, care va poate ajuta sa dezvoltati obiceiuri bune si sa le pastrati si cum va complateaza lucrurile cand faceti acest lucru.