Oficial mai e puţin până plec

Pleeeeeeec. Mă duc în 4 locuri, nu în unul, ceea ce face bucuria şi mai mare. Într-unul din ele am mai fost, şi anume Londra, dar tot sunt entuziasmată. Ţopăi.

Mă simt ca la 10 ani, în vacanţa de vară, seara dinaintea plecării la mare. Oau, nu mai dormeam noaptea. Ai mei pregăteau totul pentru plecare, mama făcea sandvişuri cu şniţele pentru drum (c’mon, pun pariu că nu zic nimic nou aici), bagaje. Eu ma probam cu costumul de baie şi îmi puneam labele de înot în picioare. Făceam crize dacă n-aveam costum de baie întreg sau din două piese. Eu eram o domnişoară, cum să umblu fără sutieeen? Şi clar aia urma să fie o noapte albă. Nu reuşeam să adorm de entuziasm şi excitare. Aveam să facem un drum lung, de vreo 5 ore, cu multe opriri. Că deh, aşa era în ‘90. Nici în noaptea în care avea să vină Moş Crăciun nu prea dormeam. Din fericire, am înţeles singură, fără să mi se zică şi fără să prind în fapt autorii, că mama şi tati sunt Moşu’. Copil precoce domne, debordam de perspicacitate.

Dar acum e mai grav. Că am un sfert de secol şi sunt la fel de entuziasmată ca un copil. Şi am de aşteptat mai multe nopţi, nu doar una. Partea nasoală e că una în una din destinaţii este sezon de uragane. Ce, nu ştiai că sezon nu e doar pentru Geani Versace, care este când este? O altă parte nasoală e că această ocazie dă o altă ocazie…unei vizite la spital, pentru vaccin de malarie. Şi febră galbenă. Şi mai erau vreu 3 boli din astea uşoare, dar le-am uitat pe moment. Am început să strâng..nu bani, ci somnifere. Sper ca persoana care este in charge cu achiziţia somniferelor să citească acest post pentru sesizare. Alo, verişoara, mă citeşti? Să-mi ajungă pentru cele 37 de ore de zbor acumulate, la dus. La întors mă descurc, o să mă uit pe poze probabil. Am renunţat să ma uit la Air Crash Investigation, emisiunea mea preferată, pentru o linişte sufletească deplină. Cu malaria mă mai descurc eu dacă e..important e să fiu.

Da’ eu ce mă fac dacă nu mai dorm până plec? Că nu pot să mă apuc de somnifere de pe acum. Plus că providerul nu cred că-mi face rost de atâtea pastile.