Oja semipermanenta. Beneficiile unei manichiuri profesionale

Orice femeie isi doreste sa aiba maini inmaculate. Insa de multe ori se trezesc in mijlocului unui eveniment important ca le-a sarit oja de pe unghii. De cate ori nu ti-ai facut manichiura cu meticulozitate, iar apoi ti s-a stricat? E un lucru cert ca nu rezista. Asa ca nenumarate femei apeleaza la saloane pentru a avea o manichiura cu unghii cu gel sau cu oja semipermanenta…care rezista. Aceste practici castiga din ce in ce mai mult teren si devin populare. Sa vedem care sunt avantajele ojei semipermanente:

1. Daca iti rezervi un moment al tau, pentru manichiura, in 45 de minute poti avea unghii imaculate cu oja profesionala. Semipermanentul, cu toate ca e mai scump decat oja clasica, rezista pana la 4 saptamani pe unghii. Asta presupune ca scapi de chinul de a te da cu oja la fiecare 2-3 zile, astfel economistesti mult timp.

2. Cu toate ca unghiile sunt expuse la ultraviolete, unghia nu sufera nicio transformare, ca in cazul aplicarii constructiei cu gel sau acril.

3. Manichiura cu oja semipermanenta pastreaza aspectul natural al mainilor, fara sa dea senzatia unei imagini grosolane. In cazul cu acrilului sau al gelului este vizibila modificarea adusa unghiilor.

4. Oja semipermanenta este recomandata pentru unghiile subtiri, care se rup. Datorita proprietatilor sale de intarire ajuta si hraneste unghia.

5. Indiferent de forma unghiei, manichiura semi va arata perfect intotdeauna. Fie unghii patrate, ovale sau rotunde, vei face senzatie cu mainile tale imaculate.

6. Te scapa de obiceiul de a-ti roade unghiile. Aceasta oja semipermanenta iti intareste unghiile, intr-atat incat nu vei mai putea sa le rozi.

7. Oricand te-ai plictisit de culoarea ojei pentru care ai optat, poti aplica peste cea veche o nuanta noua.

Cum se aplica o oja semipermanenta?

Unghii facute cu oja

Se incepe, bineinteles, cu indepartarea cuticulelor, la fel ca in cazul unei manichiuri obisnuite. Apoi suprafata unghiilor va fi netezita si degresata cu o solutie speciala. Pe unghie se va aplica o baza incolora, care protejeaza si intareste. Oja semipermanenta se aplica in doua straturi, cu pauza intermediara de 2 minute, timp in care unghiile se vor expune la UV. Apoi se finiseaza cu un lac protector.

In concluzie, manichiura semipermanenta este o optiune potrivita pentru femeile ocupate si care trebuie sa arate bine in orice situatie. De aceea cel mai bine ar fi sa alegi culori neutre sau clasice, precum: nude, negru, rosu, ciocolatiu, gri inchis