Parfumul-Esenta Femeii

Femeia este frumusetea vietii. Fara aceasta viata nu ar mai fi la fel deoarece delicatetea acesteia si eleganta de care da dovada vor fi elementele cheie pentru o zi perfecta.

In momentul in care pe strada, la serviciu sau oriunde altundeva o femeie arata de nota 10 atunci cu siguranta aceasta va primi numai aprecieri pozitive si va fi vazuta numai cu ochi buni de toate persoanele din jurul ei. Acest lucru este perfect normal deoarece o femeie isi va pierde acest statut daca nu va sti cum sa se ingrijeasca si cum sa se aranjeze pentru a fi perfecta.

Imperfectiunile sau micile greseli in vestimentatie sau in orice alt aspect sunt inacceptabile pentru o femeie. Femeia este un ideal, este fiinta care impresioneaza prin gingasie si eleganta. O femeie trebuie sa fie atenta la toate detaliile pentru ca atunci cand se priveste in oglinda sa poata fi mandre de produsul finit.

Ei bine, pentru o femeie, un look desavarsit nu inseamna numai o tinuta de nota 10 sau un machiaj perfect. Orice femeie are nevoie de acea nota de originalitate, de aroma care sa o defineasca.

Da, ati ghicit! Este vorba despre parfumuriParfumurile sunt cele care definesc o femeie, care transforma o aparitie normala si corecta, intr-o aparitie uimitoare, perfecta.

Pentru o femeie optimista, o femeie organizata si atenta parfumul Vanessa este parfumul perfect. Parfumul Vanessa combina aromele de citrice, trandafir si coacaze negre.

Intr-adevar, acest parfum are note orientale si florale. Alice Dattee a creat acest parfum tocmai pentru a sublinia feminitatea si candoarea unei femei. Vanessa este un parfum de zi, un parfum pe care il puteti purta in special primavara si vara pentru senzatia de revigorare si de prospetime care este oferita.

Aromele va pot influenta in mod pozitiv sau negativ activitatea zilnica, asadar nu uitati ca parfumul nu trebuie ales cu superficialitate. Cumparati-va un parfum care sa corespunda cu personalitatea dumneavoastra si care sa va caracterizeze intru totul.