Petrolul Ploieşti joaca un amical cu Vikingur

Petrolul Ploieşti primeşte vizita celor de la Vikingur pe stadionul Ilie Oană în cadrul manşei tur a turului doi de calificare din Liga Europa. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cipru cu Marios Panayi la centru. În primul tur de calificare doar Vikingur a evoluat şi a eliminat-o surprinzător pe Inter Turku: 1-1 acasă şi 1-0 în deplasare.

Petrolul Ploieşti a jucat foarte bine în sezonul trecut din Liga 1, terminând pe locul 3 în campionat şi câştigând Cupa României. Noul sezon nu l-a început prea bine, pierzând cu 3-0 Supercupa României în faţa campioanei Steaua Bucureşti. În această primă manşă cu Vikingur, antrenorul Cosmin Contra nu se poate baza pe Laurenţiu Marinescu care e accidentat, Alcenat care e plecat cu naţionala Haiti la Gold Cup, dar şi pe Benga şi Priso care nu au fost incluşi pe lista UEFA. În plus Adrian Cristea şi Marian Cristescu şi-au reziliat contractele.

Vikingur a terminat pe locul 5 în Insulele Feroe în sezonul precedent, însă s-a impus în cupă în faţa campioanei Streymur. Avantajul lor ar fi că se află în plin campionat, însă rezultatele sunt foarte slabe în actualul sezon, fiind abia pe locul 8 cu 16 puncte. Asta însă nu s-a văzut în primul tur de calificare din Liga Europa contra finlandezilor de la Inter Turku. În deplasarea din România, de la Vikingur vor lipsi Vatnhamar care a primit cartonaş roşu în turul cu Inter Turku şi Gregersen care a primit câte un cartonaş galben în fiecare meci.

La bet365, Petrolul Ploieşti este mare favorită la victorie, cota fiind de 1,06. Aşa că pe acest site sunt următoarele cote pariuri pe scor corect: 5,50 pentru 3-0, 6,00 pentru 2-0 şi 6,50 pentru 4-0. Acestea sunt cele mai probabile scoruri, alte rezultate în favoarea românilor fiind de peste 10,00, în timp ce cota pentru orice alt scor exceptând victoria gazdelor este de peste 20,00.

Echipele probabile:

Petrolul: Bornescu – Achim, Yamissi, Geraldo, Guilherme – Mustivar, Hoban – Boudjemaa, Teixeira, Grozav – Hamza

Vikingur: Tamas – H.Hansen, Lervig, E.Jacobsen, B.Hansen – Djurhuus, H.Jacobsen, Bartalsstovu, Petersen, Dordevic – Justinussen