Poti sa pierzi nopti, sa bei alcool si sa ai un corp de invidiat?

Adresati-va oricarui dietetician sau nutritionist serios despre cele mai importante lucruri pe care sa le taiati atunci cand va luati forma si, fara indoiala, alcoolul va fi in topul listei. Dar exercitiile si alcoolul pot coexista pasnic intr-un stil de viata sanatos?

Desi exista milioane de resurse care recomanda abstinenta de alcool ca parte a unui program de fitness mai larg, o carte recenta a lui Luc Carl face exact invers.

„In noua sa carte, The Drunk Diet, promotorul de viata de noapte din New York, antrenor personal certificat si fosta flacara de multa vreme a Lady Gaga expune ceea ce sustine ca este secretul pentru a echilibra o viata dificila cu un fizic demn de sala.

Dieta Drunk este construita in jurul povestii personale a lui Luc. O obisnuinta nocturna a impuscaturilor de whisky si Budweisers insotite de 4 ore de cursa de masa l-au trantit cu 40 de kilograme nedorite, dar in loc sa se usuce in infrangere, el a conceput un plan de pierdere in greutate, cu o alocatie de lichior. Cartea sa recent lansata cronicizeaza calatoria sa subtire si dovedeste ca explozia si pierderea nu sunt intotdeauna excluzive reciproc. S-ar putea sa nu te petreci ca Luc, dar poti afla totusi de la el despre pastrarea pantecelui tau atunci cand tumblerul tau este plin. ”