Primul pas spre a-ti construi garderoba

Imaginati-va acest lucru: parul dvs. este proaspat facut, sprancenele sunt perfecte, unghiile sunt proaspat lustruite si va rotiti unul dintre costumele preferate. Probabil ca te simti ca si cum ai fi in varful lumii. Acum, imaginati-va acest lucru: parul nu va arata cel mai bine, sprancenele dvs. sunt putin „fuzzy”, pentru ca pur si simplu nu va simtiti bine. Am fost cu totii in ambele scenarii. In care te simti mai increzator?

Puteti fi creativa si sa va aratati personalitatea prin imbracarea in ceea ce va face sa va simtiti bine. Unul dintre cele mai bune lucruri despre moda este ca nu exista reguli (daca nu va aflati in anumite scenarii de lucru); suntem capabili sa ne exprimam personalitatea prin rochia noastra. Puteti sa va imbracati exact cum doriti sa fiti sau sa va imbracati cum vreti sa va adresati.

Evaluarea stilului tau de viata si a garderobei

Cand vine vorba de a construi o garderoba noua, primul pas este cel mai important: Evaluati-va stilul de viata. Toata lumea traieste o viata diferita si are nevoi diferite. Garderoba ideala pentru varsta de 16 ani va varia fata de garderoba profesionista de 28 de ani;  garderoba mamei acasa va fi diferita de cineva care lucreaza in corporatii.

Dulapul dvs. ar trebui sa reflecte nevoile dvs., personalitatea si stilul de viata. Activitatea dvs. (codul de imbracaminte), veniturile (cat de mult aveti un venit disponibil pentru imbracaminte) si imprejurimile (locatia in functie de vreme) ar trebui sa joace un rol important in a ajuta la determinarea nevoilor dvs. de garderoba.