Profesoara de geografie, partea a 2-a

Era ciudat, cel putin pentru el, daca nu si pentru ea. Mii de ganduri ii treceau prin minte, isi aducea aminte de prima ei intrare in clasa, isi amintea de orele cand era ascultat in fata clasei si o sorbea din priviri, raspunzand corect la intrebari, fanteziile ascunse se trezeau la viata si il napadeau, stia ca cel putin gandul unei atingeri intime se implinise, dar multe altele veneau din urma. Un val fierbinte ii cuprindea corpul fara sa poata fi stavilit, o dorea mai mult decat si-ar fi inchipuit.

Trecusera doar cateva secunde, suficiente insa ca el sa fie ravasit de dorinta arzatoare de a simti mai mult, s-ar fi simtit vinovat daca i-ar fi dat mana la o parte, ar fi renegat ceea ce vrusese pana acum si refuzul propriu l-ar fi ranit profund. Duse mana stanga spre mana ei si i-o ridica incet. Ii simti pielea catifelata, mai placuta decat si-ar fi imaginat-o vreodata. I-a ridicat mana, strangand-o usor si a dus-o spre buze. Simtea cum fiorul fierbinte de mai devreme trece in mana ei, de unde ajungea rapid in tot corpul.

De cand a simtit palma ei pe piciorul sau, n-a privit-o, nu stia ce expresie schiteaza, mai ales acum, dupa gestul sau. Si-a intors usor trunchiul si capul spre dreapta. Din nou, a ramas blocat: niciodata nu o mai vazuse emanand atat de multa fericire. Buzele carnoase si umede erau arcuite intr-un zambet sovaelnic. El si-a ridicat privirea dinspre buze si a simtit un gol in stomac: era prins in capcana ochilor ei, albastri cum el nu mai vazuse. Si de-ar fi vrut sa-si mute privirea, n-ar fi putut, era inlantuit si tras intr-un vartej al unei mari tulburi si adanci. Un gest i-a atras atentia: ea a inghitit in sec, semn ca nu era sigura ca a facut bine pana acum. Atunci, el intelese tulburarea din azurul ochilor ei. Isi mai dadu seama de ceva: trebuia sa ia initiativa, pentru ca ea sa nu fie descurajata.

Cu o miscare agila ii cuprinsese talia de viespe cu bratul drept si se asigurase ca mana ei il va imbratisa deopotriva. Si fetele lor se apropiasera, acum el vedea ca ochii ei erau calmi ca marea intr-o zi calda de vara. Temerile amandurora disparusera. El arunca o privire spre buzele ei si se apropie incet de ele. Amandoi aveau deja ochii inchisi, dar alte simturi intrau in joc. Ea deja ii simtea buzele sarutand-o. In acelasi timp, el era imbatat de mireasma dulce a buzelor ei. Trecuse probabil o eternitate cand si-au impreunat buzele. Pe amandoi ii treceau fiori reci, potoliti insa de intensitatea sarutului. In vreme ce limbile lor erau antrenate intr-un veritabil dans, el o intinse usor pe canapea. Simtea ca intrase pe un drum fara intoarcere si era mai bucuros ca oricand, stia ca si ea simte acelasi lucru si era sigur pe sine. Mana sa se juca in valurile blonde ale ei in timp ce ea il tragea usor cat mai aproape.

Din par, mana ajunsese in jurul abdomenului si urca incet spre sanii ei. Ea nu se impotrivea, nu avea de ce. Nu simtise niciodata astfel de atingeri din partea unui barbat, nici macar sotul ei nu stia sa se poarte cu ea. In schimb, un “pusti” de 19 ani o facea sa tremure la simpla atingere a abdomenului, el nici macar nu ajunsese la sani. Mai avea foarte butin, dar si-a retras mana… doar pentru a-i da jos bluza ce parea o povara atat de mare. Avea in fata cea mai frumoasa pereche de sani ce ii va fi dat sa vada in viata. Erau rotunzi, fermi si perfecti ca marime. El isi continua  drumul, urcand pe una dintre “coline”, taindu-i respiratia pentru o clipa. Ii simtea pielea catifelata si sfarcul ferm, rezultat al gesturilor profunde din secundele anterioare.

El isi lua buzele de pe buzele ei si cobori incet. O musca usor de gat de cateva ori si acum trasa cu limba o carare spre sanul drept. Ajunse cu limba langa sfarcul rotund si il gusta. Nu se putea abtine, era mult prea placut. Trecu “valea” si ajunse la celalalt san. Sarutandu-l, a facut-o sa geama usor. A fost un zgomot scurt, dar suficient de puternic incat sa sparga linistea fragila ce se pastrase de cand el pusese paharul pe masa. Ea ii dadu bluza jos pentru a descoperi un trup atletic, ce n-ar fi iesit insa in evidenta in mod normal. Pentru ea era ca un miraj, ura tinerii ce trageau la sala pana le pocneau tricourile. Se parea ca fiecare era idealul celuilalt, dar amandoi erau infierbintati si doreau sa afle cat mai multe despre celalalt din punct de vedere al fizicului.

Incepu sa o sarute sub sani, mergand spre abdomen si trecand rapid de buric. Pantalonii erau un zid urias ce trebuia “daramat”, asa ca apuca din doua parti de acestia si…

Va urma. P.S: sper ca altii nu considera fragmentul atat de groaznic pe cat il cred eu.