Punand totul impreuna

Ca orice in viata, totul depinde de tine si de efortul tau. Prin invatarea inteligentei emotionale, dezvoltarea unor obiceiuri bune si dezvoltarea unei increderi in sine puternice, vei fi o persoana puternica cu instrumente si abilitati care iti va servi in toate plimbarile din viata.

Aceasta va implica multa munca, practica si persistenta. Nu vei realiza acest lucru peste noapte, dar este nevoie de munca zilnica incrementala in timp, care iti va furniza acest lucru. Asta este ceea ce este vorba despre cartea mentionata mai sus (* efectul Compus *)

M-as gandi la aceasta lucrare pe care o faci echivalentul obtinerii unui Master, dar vestea buna este ca nu este academica. Este real, palpabil si schimba viata.

Te provoc sa faci asta si sa faci munca. Va merita, va asigur.

Viata este o serie de alegeri. O persoana poate alege sa ramana stagnanta sau poate alege sa faca ajustari valoroase in comportamentul lor. Lucrul interesant despre inteligenta emotionala si dezvoltarea bunelor obiceiuri si a increderii in sine este ca este ceva ce puteti controla si care va avea un impact enorm asupra fericirii si succesului dumneavoastra.

Incepeti astazi. Va necesita curaj si munca grea, dar merita in totalitate si complet.