Roisin Murphy e foarte tare

Muzică mişto, show excelent. N-am mai văzut vreo artistă care să-şi schimbe ţinutele pe scenă. Ţinutele=speachless. După ce m-a ameninţat un nene că-mi şterge pozele şi mă trimite acasă m-am simţit nevoită să-mi bag aparatul în geantă. Fără poze. Pentru că nu eram acreditată ca cei de la invită să stau acolo în faţă să fac poze (te-am văzut, Diana!) a trebuit sa mă mulţumesc statul în mulţime şi chinuit să bag obiectivul printre capete. Trist. Aş fi vrut s-o trag in poză cu fiecare pălărioară şi accesoriu.

Cred că m-au ajuns blestemele lui Bobby Voicu, pentru că aseară ar fi trebuit să fiu pe chat la Radio Lynx, în timpul emisiunii lui la care fusesem invitată. Dar m-am dus la concert şi uite că era să zbor de acolo, cu tot cu obiectivul meu pe care încă nu ştiu să-l utilizez. Scuzele mele încă odată, deşi mi-a promis că nu uită..

Ah, aseară am văzut o fată care seamănă extraordinar de bine cu mine. I-am făcut nişte poze. M-am gândit să-i propun să fie sosia mea. Dar sigur n-ar fi acceptat.