Sassu intreaba CNA-ul raspunde: Base are verde la TVR!

Postul public TVR a anunţat că va acorda vineri spaţiu de emisie preşedintelui Traian Băsescu, cu două zile înainte de votul pentru referendum şi alegerile europarlamentare. Raspunsul televiziunii publice vine ca urmare a punctului de vedere exprimat în acest caz de CNA.

Preşedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, a trimis joi CNA cea de-a treia scrisoare în care întreabă dacă apariţia lui Traian Băsescu la postul public, în 23 noiembrie, cu două zile înainte de alegeri, este legală. Consiliul s-a pronunţat în toate cele trei situaţii în favoarea şefului statului.

TVR a fost acuzat de PD şi de Administraţia prezidenţială că, în cele trei săptămâni din cele patru ale campaniei pentru dublul scrutin de la 25 noiembrie, nu a organizat dezbateri pe votul uninominal, pentru care preşedintele Băsescu a convocat referendum.

Smart Guess: Si daca Sassu citeste acest text si-si da seama ca mai are inca o solutie pentru a-l impiedica pe Basescu sa apara la televizor? El ar putea, de exemplu, sa incuie usa de la intrarea in TVR sau de la studioul in care ar trebui sa se tina emisiunea cu seful statului. Sau sa stinga lumina….sau sa stea in public si sa strige huuaaa!!! Sau sa modereze el emisiunea si sa vorbeasca non-stop fara sa-l intrebe nimic pe presedinte. “Deci este solutii!!!” (sic!)