Scoala de vara – 15-19 iulie

Luni: Iar scriu in miezul saptamanii articolul si nu stiu ce am facut alaltaieri. Imi amintesc de umilinta de la muzica, a trebuit sa cant in fata clasei pe note “Oda bucuriei” – dar m-am intors cu spatele ca sa-mi fie mai usor. Apoi am cantat, toata clasa, “Mister Flintstone” – sper sa nu ne asculte individual si din asta. La ora de psihologie am rezolvat o problema cu 3 misionari, 3 canibali si o barca, am luat si o nota pe treaba asta, din fericire.

Marti: In afara de scandalurile de pe la scoala, despre care n-am chef sa discut acum (dar citez un status de messenger pe care l-am vazut aseara la un coleg de forum: “pupeze si zmei”winking, iar n-am facut mare branza. Am fost ascultat la romana, am reusit sa iau un 10, m-a motivat tinand cont ca intr-o saptamana am si teza. La chimie am facut un cacat, n-am mai stiut nimic pentru rezolvarea problemei si ma astept la un 4. La franceza am tradus o bucata dintr-un text si joi sper sa ma asculte ca sa imi indrept cat de cat 5-ul de la test.

Miercuri: Zi usoara, n-am facut prea multe. La istorie au citit cativa coelgi referate despre Napoleon, la engleza am facut niste exercitii, la geografie la fel. In rest nu imi amintesc (miercuri, joi si vineri sunt completate astazi, adica vineri – lenea asta).

Joi: Azi a plouat cu note proaste in toata clasa, de fapt ce a plouat, a fost grindina… La biologie am luat un 5, nota buna fata de o colega ce s-a pricopsit cu un 3. La franceza a venit ascultarea mult asteptata si am reusit sa iau un 9, m-am bucurat pentru asta. La TIC ne-a ascultat proful si iar a plouat cu note proaste prin clasa iar la istorie si-au tras colegele mucii dupa ora de TIC.

Vineri: La engleza a venit din nou o profesoara de schimb cu care facem ocazional ore – schimb de experienta cu SUA sau ceva asemanator. La sport am jucat volei si il tot luam la tinta pe profesor care citea ziarul pe banca, la istorie am vazut niste fotografii cu (am uitat ce) si doua proiecte Powerpoint tot cu Napoleon. La religie ne-am trezit cu profa de latina si bla bla, am plecat acasa cu o ora mai devreme, “ca putem sa ne rugam si acasa” (citat de la profesoara de latina). Si asa s-a incheiat o saptamana nasoala spre groaznica, urmeaza teze.

P.S: Tot vorbesc de note proaste, dar am norocul ca mi se intampla la putine materii, chimie, franceza, biologie si cam atat (sper), din fericire.