Sfaturi pentru a nu intra in depresie in aceasta perioada

3. Orbire de siguranta
In acest moment, nu va puteti relaxa. Chiar si locurile si scenariile pe care le stiti in siguranta devin zone de pericol – similar cu modul in care filmul horror ne face sa privim sub paturile noastre inainte de a ne culca.

Eu numesc aceasta „orbire de siguranta”, iar pentru a o depasi, trebuie sa decolati ochelarii mentali intunecati care va impiedica sa va identificati paradisurile sigure. Cu alte cuvinte, trebuie sa va schimbati activitatea creierului spre ganduri de siguranta si trebuie sa va mutati in locurile fericite.

Pur si simplu faceti ceva care va place. Fa o plimbare in natura, canta la pian, gateste o masa delicioasa – acestea sunt modalitati minunate de a-ti reaminti ca exista intotdeauna locuri sigure in care sa mergi si activitati sigure in care sa te implici. De asemenea, asigurati-va ca faceti o distinctie clara in creierul dvs. intre pericol si drama. Cand simtiti ca anxietatea incepe sa clocoteasca, intrebati-va daca sunteti intr-adevar confruntat cu o amenintare sau daca orbirea dvs. de siguranta cauzeaza o drama inutila.

4. Ingrijorator
Daca sunteti agatat de toate lucrurile groaznice care (credeti ca) se vor intampla, creierul dvs. nu va reusi sa recunoasca vreo evolutie pozitiva care va spune ca coasta este clara.

Negustorii sunt in mod ciudat mangaiati de anxietatea lor, iar aceasta mentalitate foloseste o multime de resurse ale creierului, poate scurge foarte mult emotional si ii determina pe oameni sa se izoleze de societate. Sa te ascunzi de lucrurile de care esti speriat nu face decat sa adauge profetiei care te implineste singura ca esti singur si ca nu se intampla nimic bun.

Devenirea unui infirmier este asemanatoare cu un centura de siguranta fixata: nu este deloc util. Rupeti acest model vorbind deschis despre temerile voastre – ceva care s-a dovedit a opri ingrosarea ingrijoratoare a ingrijorarii. Priviti riscurile cu care va confruntati realist si continuati sa va reamintiti ca veti supravietui si veti prospera.

Capsulele de echilibru interior ajuta la ameliorarea ingrijorarii si stresului folosind ingrediente homeopate naturale.

5. Intoleranta
Faza finala este o intoleranta completa si absoluta fata de orice este incert. Activitatile care erau odata simple – cum ar fi alegerea unui loc de parcare, a decide ce sa ai la cina si a incerca haine – acum se simt brusc ca exercitii de difuzie cu bombe. Pur si simplu nu poti trai asa.

Oamenii care iau lucrurile in mare masura se confrunta mai bine cu stresul, dar este foarte dificil sa lase lucrurile sa alunece atunci cand te confrunti cu 100 de incertitudini in fiecare zi. Cheia pentru a face acest lucru incepe cu refacerea negativitatii in sentimente de oportunitate si posibilitate.

Alegeti o incertitudine care v-a atarnat si priviti-o din aceasta perspectiva. Ce poti controla? Ce poti invata din ea? Ce rezultate pozitive pot aparea? Pregatirea pentru a examina toate incertitudinile vietii tale in acest mod va va ajuta creierul sa nu mai vada fiecare franghie ca un sarpe si sa inceapa sa priveasca incertitudinea ca o ardezie neplacuta a posibilitatilor.