Shopping, hooray!

L-am convins pe papa să-mi dea bani de shopping! Hooray! El mi-ar fi dat oricum, însă ultima dată când i-am cerut o sumă considerabilă era prin iunie. Atunci am fost cu Pisi la Paris 3 zile, special pentru cumpărături. Şi mă gândeam că nu au trecut decât 2-3 luni de atunci şi că poate nu o să fie de acord. Dar iată că mi-a dovedit pentru a mia oară ce mult ţine la fetiţa lui. Wiii. Cred că o să plec singură de data asta. Încă nu am stabilit destinaţia.

Viaţa mea a început să fie tumultoasă. De ieri. Tot sună telefonul. Diverşi admiratori şi fani, bineînţeles. Drept pentru care mâine am programare la epilat. Trebuie să fiu fresh, nu se ştie niciodată pe unde ajung! Mai e un pic şi bine weekend-ul, abia aştept! Nu reuşesc să-mi pun toate gândurile în ordine, că mai apare ceva nou. Primul lucru care contează este că achiziţionarea unei garderobe noi. Clar.

Ah, da. Ştiam că ceva îmi umbrise existenţa pentru câteva ore şi uitasem ce. Am lovit maşina. Încă nu i-am zis lui papa. O să-l anunţ după ce mă văd cu banii de shopping pe card, să fiu sigură. Ieşeam din parcarea de la Marriott, unde fusesem cu Pisi să luam brunch-ul. Nu era nimic în spate, pe cuvântul meu de onoare. Nu ştiu de unde a apărut pârlitul ăla cu matizul şi a intrat fix în spate. De fapt a intrat oarecum sub mine. Avantajul de a avea Q7. În schimb sărăcia aia de maşină era verde şi mi s-a luat pe bara din spate. Mi-a murdărit albul.

Mâine mă duc cu Pisi la ghicitoare. Abia aştept!!!