Simplu, dar nou

O singura expresie „schimbarea stilului de viata” poate fi ceea ce se intampla cu majoritatea indivizilor. Ceea ce consideram o criza de „viata in mijlocul vietii” sau „trimestru de viata” ar putea fi rezultatul schimbarii ultime. Ca indivizi, avem tendinta de a cadea in rutina, ordine si, pur si simplu, cum ar trebui sa fie lucrurile. Totusi, aceasta poate fi o piedica in viata noastra. Ca mamifere spontane, dorim aventura, ratacire si surprize. Ce puteti face atunci cand vine vorba de aceste schimbari de stil de viata?

Gasiti lucrurile simple in viata

Dupa o zi plina de munca, nimeni nu vrea sa se ingrijeasca de nimic. Uneori, a fi constient de imprejurimile dvs. va poate ajuta sa va adaptati la situatii mai usor.

Fiti mai deschisi pentru a schimba

Am reusit, schimbarea poate fi un camp infricosator. Nimeni nu vrea sa mearga spre necunoscut, fara sa stie cel putin rezultatul final. Fii deschis fata de posibilitatile care ar putea iesi din aceasta schimbare. Adesea, ca fiinte umane, avem tendinta sa lovim modul „lupta sau zbor” din cauza naturii noastre primare. Cu toate acestea, daca putem sa ne echilibram raspunsul emotional (cu care avem nevoie de timp sa lucram) si sa ne gandim la lucruri inainte de a reactiona, putem sa ne salvam o multime de dureri