Smartwatchurile, inventia care tinde sa starneasca tot mai mult iubitorii de tehnologie

Daca in trecut nici nu incapea in discutie ca ceasul sa aibe si alte functii in afara de cele predestinate ce implica ora si data exacta, acum firmele de telefonie si nu numai si-au dezvoltat diferite ceasuri inteligente capabile sa ofere utilizatorilor sai cele mai placute experiente dar si cele mai pretioase informatii fara sa foloseasca telefonul mobil nici un moment.

Practic, un smartwatch, tinde sa preia din functiile unui device clasic, aratand desigur, cu ajutorul aplicatiilor foarte multe date pe care le folosim in viata de zi cu zi, inclusiv mesageria sau dupa caz locatia in care ne aflam si destinatia la care dorim sa ajungem.

In acest punct a ajuns in acest moment tehnologia, iar firme precum Apple si Samsung au adus in aceste smartwatchuri sisteme de operare capabile sa ofere informatii si animatii cu totul si cu totul deosebite.

Stiai ca dinamismul caracterizeaza un smartwatch? Sau ca acesta poate fi considerat un mini-calculator, care te poate ajuta sa-ti intrebuintezi sarcinile mai usor?

Cateva astfel de intrebari le pun smartwatchurile, care vin la pachet si cu o alta serie de avantaje pe langa cele enumerate mai sus, care implica chiar si masurarea temperaturii ambientale, presiunea atmosferica sau date ce tin de diferite strazi din orasul nostru.

In anul 2017, specialistii ne recomanda cel mai bun smartwatch,  care are aplicatii inovative dar totodata si un design, care sa acopere orice stil si orice personalitate in vederea obtinerii unor experiente pe cinste si a unor informatii pretioase.

Iata care sunt preferintele utilizatorilor comuni in acest inceput de an 2017.

In prin plan se afla smartwatchul Whitings Activate Pop, care are avantajul ca poate fi folosit atat cu sistem de operare iOS cat si cu cel Android, fiind compatibil cu amandoua concomitent.

Design elegant, curea rezistenta facuta dintr-un material ecologic, acest ceas vine la pachet cu o serie de avantaje, printre enumeram inregistrarea miscarilor,  accelerometrul si rezistenta la apa.

De asemenea consumul redus de energie pe care il are il recomanda a fi in topul celor mai bune smartwatchuri existente vreodata, avand ca tara de origine Elvetia.

Motorola Moto 360, este un alt ceas care merita o atentie deosebita, avand ca principala caracteristica citirea informatiilor si detaliilor importante, chiar si cele ce tin de calatoriile noastre sau dupa caz parcurgerea unei distante rutiere considerabile.

Designul sau atragator, diametrul redus, si cipul de memorie, il transforma intr-un partener de nadejde indiferent de mediul in care activam.