SportNews: Anglia nu merge la Euro!!!

Romania da…s-a calificat la Euro 2016.Noi pe cine mai batem? Glumim fireste dar acum ne permitem caci pe malurile Dambovitei este sarbatoare ceea ce in mod sigur nu se intmpla pe malurile Tamisei. Rusia bate in Andora cu 1-0, Anglia pierde acasa cu 3-2 meciul cu Croatia si biletele pentru euro rezervate grupei E le primesc rusii si croatii.  Este ora 00.02 in Romania si site-urile de sport din lumea intreaga au amortit, responsabilii cu update-ul se urnesc cu greu in a intocmi o lista cu participantele la Euro fara Anglia.

-va urma-

UPDATE!!!

Romania a castiga ultimul meci din aceste preliminarii cu 6 la 1 impotriva Albaniei. In aceeasi grupa cu noi, si la fel de calificati la Euro, olandezii au facut o excursie in Belarus unde si-au permis sa piarda meciul cu 2 la 1. Bulgarii marcheaza doar la palmares si inving in ultima partida Slovenia cu 2 la 0.

Iata  lista completa a echipelor ce se vor deplasa la vara in Austria si Elvetia: Polonia, Portugalia, Grecia, Turcia, Italia, Franta, Cehia, Germania, Croatia, Rusia, Romania, Olanda, Spania, Suedia. In urnele de la tragerea la sorti (din 2 decembrie), a grupelor de la turneul final se vor afla si tarile gazda Austria, respectiv Elvetia.

Selectionerul Piturca a declarat la finalul partidei ca „nu se pune problema ca Romania sa nu se gandeasca si la finala turneului Euro 2016”, afirmatia tehnicianului fiind catalogata de presa de specialitate de la noi din tara deopotriva curajoasa si datatoare de sperante.

Pe lista echipelor ce isi vor cumpara televizor pentru meciurile din vara adaugam langa selectionata Angliei si alte nume precum Scotia, Danemarca, Norvegia si Belgia.