Statii de calcat low-cost pentru economisirea de bani si aspectul de neuitat al hainelor noastre

Daca in trecut de cele mai multe ori electrocasnicele scumpe faceau diferenta asupra functiilor si rapiditatii, in prezent producatorii au grija  foarte mare de casele oamenilor, oferind diverse oferte si promotii in toate perioadele din an, astfel incat orice om din orice categorie sociala sa-si poata permite achizitionarea unor electrocasnice de lux la preturi infinit mai mici.

Astfel, v-ati gandit ca produse de 1000 lei in acest moment, datorita reducerilor constante pot fi gasite chiar si la 200-300 lei?

Totul tine de asteptare si analizarea stricta si periodica a ofertelor, iar achizitionarea unei statii de calcat ieftine poate reprezenta cheia unor haine elegante, intretinute si catifelate.

De ce spunem asta?  In alcatuirea lor stau materiale care sunt facute sa opereze pe orice tip de tesaturi, iar functiilor lor multiple ajuta sa nu se produca degradarea hainelor sau sa existe urme pe acestea.

Mai jos, vom incerca sa va prezentam cateva optiuni low-cost care sunt de departe pe cat de economice pe atat de profesioniste la casa omului, iar proprietatile acestora ar trebui sa va convinga cu siguranta.

Statie de calcat Polti Vaporella 525 PRO

La doar 249 lei daca este achizitionata din mediul online, aceasta statie de calcat imbina perfect simtul practic cu performanta, datorita  talpii sale din aluminiu care contine gauri presate cu concentratie pe varf, capabil sa ofere o presiune a aburului constanta.

Dispune de o functie de siguranta astfel incat folosirea sa se faca  doar atunci cand toate conditiile  necesare au fost indeplinite.

Simplu, rapid si ieftin, sunt cateva cuvinte prin care se poate descrie aceasta statie de calcat care vin in ajutorul caselor de pretutindeni pentru un plus de calitate al tesaturilor.

Statie de calcat Philips GC7635

Desi are un cost ceva mai ridicat de 494 lei, aceasta statie de calcat merita luata in seama mai ales daca ne gandim la un aspect de neuitat al hainelor noastre pe termen lung!

Dispune de tehnologia OptimalTemp, care permite un control inteligent si distribuirea centrifugala a aburilor pentru o calitate superioara a hainelor noastre.

Daca aveti de calcat un volum mare de tesaturi, rezervorul de 1,5l apa asigura ca totul va fi facut la parametri inalti, timp indelungat.

Mai mult decat atat, are in dotare un cartus anticalcar care furnizeaza un abur adecvat astfel incat depunerile sa nu aibe loc, iar daca avem de facut o treaba urgent functia de oprire automata isi va face treaba pentru a nu consuma inutil energie si a nu tine talpa incinsa mai mult decat este cazul.

Inteligenta, inovativa, speciala si pregatita pentru orice provocare, aceasta statie de calcat poate asigura o calitate inalta a tesaturilor noastre  cat ai clipi!