Stire 2 in 1: Dupa nationala de fotbal, si Basescu renunta la TVR

Ca sa respectam insa ordinea cronologia, anuntam mai intai ca Basescu a fost cel care a spus ca nu mai merge la TVR pentru a sustine votul uninominal. Declaratia sefului statului a fost facuta la emisiunea „100%” moderata de Robert Turcescu. Preşedintele şi-a mai argumentat refuzul de a merge la postul public de televiziune afirmând că acolo „PSD şi PNL stabilesc meniul”.

Postul public TVR a fost acuzat în ultima perioadă de PD şi de Administraţia prezidenţială că, în cele trei săptămâni din cele patru ale campaniei pentru dublul scrutin de la 25 noiembrie, nu a organizat dezbateri pe votul uninominal, pentru care preşedintele Băsescu a convocat referendum.

In alta ordine a butoanelor de la telecomanda mai anuntam ca Federaţia Română de Fotbal a acordat postului Antena 1 dreptul de televizare a meciurilor echipei naţionale de fotbal seniori.

Suma pentru care drepturile merg la Antena 1 este de  2,6 milioane de euro,  iar postul va transmite toate meciurile din următorii doi ani cu excepţia celor de la Euro 2016, care vor fi difuzate de TVR 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *