Surse ascunse de zahar si cum sa le elimini

Daca chiar vrei sa pierzi in greutate, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa elimini complet zaharul din dieta ta. Veti fi surprins de modul in care va va transforma complet viata. Aceasta ar putea fi o mica schimbare, dar in afara de scaderea in greutate, ea va poate ajuta sa evitati bolile daunatoare, cum ar fi cancerul, diabetul, bolile de inima si multe altele. Cu toate acestea, problema cu zaharul este ca acesta ar putea fi ascuns in unele produse alimentare pe care le-ati crezut sanatoase. iata cateva dintre sursele de zahar ascunse:

1)Bauturi alcoolice si bauturi energizante

Probabil sunteti constienti de faptul ca bauturile racoritoare sunt bogate in zahar, dar exista sanse sa va ganditi ca bauturile „dietetice” sunt o alternativa sanatoasa. Nu este adevarat. Practic, nu contin zahar regulat dar au un sirop de fructoza ridicat, folosit ca indulcitor. Indulcitorii sunt mai dulci decat zaharul normal dar si mai ieftin decat acesta. Asta inseamna ca producatorii de bauturi si alimente pot castiga mai mult pe seama acestui produs.

Cum sa eliminati : Exista o alternativa mai sanatoasa. Apa. Nu numai ca va ajuta sa pierdeti in greutate, dar este, de asemenea, buna pentru piele si corp.

2)Mancarurile inghetate

Daca doriti cu adevarat sa atingeti obiectivele fitness, stati departe de mesele inghetate. Carnea congelata contine in jude d e30-40 grame de zahar pe servire si 500-600 miligrame de sare! Aceasta combinatie este rea pentru dumneavoastra. Nu numai ca suferiti de tensiune arteriala crescuta din cauza unei cresteri bruste a nivelurilor de insulina, dar cantitatea de sodiu poate avea de asemenea un impact negativ asupra rinichilor.

Cum sa le eliminati din dieta: In loc sa va bazati pe mesele complet inghetate preambalate,de ce sa nu va creati propria dumneavoastra masa?