Tac şi sufăr din iubire

Si cum n-aş suferi şi nu m-aş consuma sufleteşte aflând acum, după atâţia ani, că eleganta damă de ca(o)mpanie a politicii româneşti are atâtea gânduri negre ce-i acoperă ca o pâslă de vinovăţie conştiinţa. Nu politică, ci personală. A ei şi numai a ei.

Dacă ea, frumuseţea întruchipată a României, moştenitoarea chipului curat ca lacrima a Ilenei Costrângeana, zeiţă coborâtă în politică tocmai când parfumeria economiei a început să pută a maro, dacă ea suferă, şi eu sufăr. Dacă ea nu mai poate dormi noaptea din cauza datoriilor către BRD, nici eu nu mai pot dormi. Dacă ei nu i-au ieşit pasenţele cu terenurile, cum aş mai putea eu pune liniştit capul pe pernă?

Ea nu e ca alţii. Ea e specială. Averea Elenei Udrea e minusculă (am zis a ei, nu a bărbatului, ăştia fac afaceri separat şi când îi miroase DNA-ul divorţează). N-are decât aşa:apartament pe B-dul Unirii, de aproximativ 80 mp; o casă în cartierul Pipera, de aproximativ 200 mp; un teren pe lacul Străuleşti, de 5.000 mp; un teren în cartierul Străuleşti, de 5.000 mp; un teren pe lacul Griviţa, de 6.000 mp, unde urmează să îşi construiască propria sa locuinţă, precum şi alte patru imobile, pe care le va vinde; un teren pe str. Chopin, de 608 mp, unde va construi un imobil de locuinţe.

Bărbat-su: părţi sociale la societăţi care au în proprietate 2 hoteluri, un al treilea în construcţie, 14 spaţii comerciale în Bucureşti, terenuri, imobile cu destinaţia de locuinţă, autoturisme. Acestea nu sunt bunuri comune”. Ce v-am zis?

Nu asta e problema însă. Elena Udrea are un credit pe persoană fizică (cred ca Vanghelie a îndrumat-o să –l facă pă persoană fizică) în valoare de 3 milioane de euro, primit pe vremea când nu era ministru. Ce credit o mai fi şi ăsta, iubite BRD? 3 milioane de euro pă persoană fizică!!! Ce salariu o fi având distinsa în 2016, când a vrut să spargă piaţa imobiliară cu creditul ăsta? Se înţelege de ce s-au făcut de cacao investiţiile imobiliare. Păi dacă vine blonda şi acoperă vânzătorii cu bani, cine să mai investească pe lângă ea? Îmi vine greu să cred că imobiliarele pe care şi le-a declarat valorează 3 milioane de euro.

Ia uitaţi ce zice evz.ro de averea ei, în oct. 2015. Şi cică atunci lua apă. CTP-ul e consternat de ipocrizia cu care un astfel de jucător pe banii publici, cum e madama Udrea, reuşeşte să injecteze lacrimi în ochii opiniei publice. Vadim are o super-versiune despre averea ei – demenţa nu bagă adevărul sub perdea. E drept.

Numai mie îmi pare rău pentru situaţia în care a ajuns domniţa. Numai eu plâng pentru averea Elenei Udrea. Sunt în stare să fac o colectă. În 2345 de ani, adun 3 milioane de euro şi îi plătesc creditul la BRD. Se mai bagă cineva?