Telefoanele mobile sunt peste tot

1. Telefoanele celulare sunt peste tot

Mergem peste tot cu telefoanele noastre – la serviciu, la magazin si chiar la baie. Telefoanele, pe vremuri, erau doar in locatii daca le voiam(si da, unii oameni chiar aveau telefoane in baie in acel moment sau cablul suficient de lung pentru a ajunge la baie).

Telefoanele noastre nu mai sunt un dispozitiv de comunicare, ci hub-ul nostru catre lumea exterioara. De la magazinele alimentare pana la interactiunea sociala cu cei din viata noastra si chiar contin conturile bancare si informatiile despre cardurile de credit, telefoanele sunt personalizate literalmente pentru a fi o piesa electronica a noastra in lumea online.

Cand ne suna cineva, este asemanator cu a fi bagat intr-un spatiu aglomerat. Cineva ne-a intrerupt lumea online si vrea sa vorbeasca imediat. Atat de nepoliticos!

2. Textele (sau e-mailurile) sunt mai putin intruzive

Apelurile telefonice distrag si distrug si pot ingreuna viata.

Daca efectuati un apel in mijlocul unui proiect, cercetarile spun ca este nevoie de inca 20 de minute pentru a redobandi focalizarea dupa apel. Cine vrea asta?

Iata ce comunicati atunci cand efectuati un apel telefonic neasteptat:

Nevoile mele sunt mai importante decat ale tale
Va pot intrerupe si este in regula
Astazi nu este OK. Aceste prezumtii sunt egoiste si sunt considerate o putere de apucare a persoanei care este chemata.

Daca doriti sa va transmiteti mesajul – doar text. Textele sunt practic garantate pentru a fi citite rapid si sunt flexibile pentru ambele parti.

3. Apelurile telefonice sunt mijloace de comunicare stresante si ineficiente

De cate ori ai vazut pe cineva care te suna si :„Cine este asta?” Sau „De ce ma suni?” Daca suntem sinceri, apelurile telefonice sunt stresante si enervante.

Apelurile telefonice sunt stresante. Esti pus imediat la fata locului pentru a discuta chiar si atunci cand poti face altceva. Cine vrea sa vorbeasca despre nimicuri? Apelurile nu ofera niciun control asupra zilei sau vietii tale pentru asta!

Oamenii ar prefera sa scrie text sau e-mail pentru ca pot face acest lucru la timp si elimina stresul din procesul de comunicare.

Cand te suna cineva, acesta perturba orice lucrezi. Apelurile telefonice preiau controlul de la tine si il acorda celui care apeleaza.

Daca acceptati apelul, acceptati controlul apelantului asupra dvs. si a programului dvs. Oameni care sunt condusi de productivitate si vor sa faca lucrurile la timpul lor.

A nu raspunde la telefon nu mai este nepoliticos. Doar text: acest lucru ajuta la mentinerea lucrurilor sub control si toata lumea poate profita la maxim din zilele lor.

Daca doriti cu adevarat sa ajungeti la cineva, ar trebui sa incepeti sa trimiteti mesaje cu ei.