Tipuri de copertine (marchize) pentru ferestre, balcoane si terase

Sistemul de copertine (marchize) retractabile. Sistemele de copertine (marchize) pentru fatada pot fi utilizate in mod flexibil si se caracterizeaza printr-un rafinament tehnic, fiind astfel alternativa profesionala de umbrire pentru aproape fiecare cladire. Sistemele de copertine (marchize) pentru fatada armonizeaza cu aproape fiecare stil de fatada. Materialul sistemului de copertine este intins paralel cu fereastra si poate fi desfasurat de-a lungul mai multor etaje, pe toata latimea fatadei.

Sistemul de copertine(marchize) semifixe, insa, sunt adevarati artisti ai transformarii. Acestea se deosebesc de marchizele de fatada in special prin efectul lor de deschidere. Datorita mecanismului de deschidere, marchiza semifixa poate fi reglata rapid si confortabil in functie de radiatia solara. Partea superioara reglabila a invelisului ramane in pozitie verticala in fata ferestrei, iar partea inferioara poate fi deschisa.

Astfel, marchiza mica poate fi adaptata oricand la unghiul de incidenta a razelor solare, in functie de anotimp. Sistemul de copertine(marchize) verticale. Tehnologia stabila si functionarea perfecta fac din marchiza verticala un produs clasic, potrivit pentru umbrirea suprafetelor verticale de sticla. Casetele au grija ca panza marchizei sa fie deosebit de bine protejata contra murdaririi si ploii, atunci cand este in pozitie inchisa. Sistemul de copertine retractabile tin umbra, in timp ce datorita efectului de deschidere asigura vedere libera de la fereastra