To the Hard Café please…in Herastrau Parc

“Herastrau Parc, Bucharest’s central park and the largest city park in Europe, is where you’ll find the Hard Rock Café(…)It’s all here at the Hard Rock Cafe Bucharest!”

E oficial! Hard Rock Café Bucuresti se deschide pe 20 ianuarie în Parcul Herăstrau dupa cum anunţă Hard Rock International, una dintre cele mai cunoscute mărci în domeniu.

Hard Rock Café Bucureşti are 2.000 de metri pătraţi, o capacitate de 220 locuri în interior şi 120 de locuri pe terasa exterioară şi 120 de angajaţi. Pereţii Hard Rock Cafe Bucureşti vor fi decoraţi cu obiecte care le-au aparţinut celor mai faimoase staruri din lumea muzicii şi care fac parte din celebra colecţie Hard Rock. Clienţii vor putea cumpăra de la cafenea şi tricouri, insigne şi alte obiecte din colecţiile limitate Hard Rock, comercializate în Rock Shop.

Hard Rock International deţine 123 de cafenele Hard Rock şi opt Hoteluri/Cazinouri, deschise în 46 de ţări. Hard Rock deţine o colecţie impresionantă de obiecte care le-au aparţinut starurilor pop rock internaţionale, care a pornit de la o chitară a lui Eric Clapton, ce este expusă în cafenelele sale din întreaga lume. Hard Rock Internaţional este cunoscută şi pentru colecţiile sale de modă, produsele legate de muzică şi concertele live. Hard Rock International, Inc. este deţinută de Seminole Hard Rock Entertainment, Inc.