Trei motive pentru care trebuie sa incerci jocurile cu motociclete

Exista foarte multe feluri de jocuri cu motociclete si asta nu face decat sa ne bucure pe noi,cei pasionatii de motoare,viteza si jocuri.Aceste jocuri au devenit din ce in ce mai realiste,oferind aprticipantilor adrenalina si multe ore de distractie non-stop.

Pe masura ce jucatorii au devenit mai interesati de astfel de jocuri,au aparut din ce in ce mai multe subcategorii,de la jocuri cu moto GP pana la curse de motocross sau enduro.

1 – Alunga plictiseala Unul din motivele pentru care trebuie sa incerci acest gen de jocuri,este acela ca ele iti ofera ore intregi de distractie.Spre exemplu,cand vremea nu iti permite sa iesi afara,acest gen de jocuri te pot tine lipit ore intregi in fata calculatorului,fara sa te plictisesti.Dupa cum am mentionat,poti alege sa joci diferite stiluri de jocuri cu motociclete,sa participi in diferite campionate sau curse offroad.

2 – Grafica Realista Odata cu progresul tehnologiei,grafica jocurilor online a devenit din ce in ce mai buna,iar acest lucru se vede cel mai bine la jocurile de curse.Cele mai noi jocuri cu motociclete care sunt disponibile in acest moment pe site-uri beneficiaza de o grafica foarte buna,ingloband toate efectele ce au loc in viata reala in astfel de curse.Fie ce vorbim de curbe periculoase luate in viteza sau de starea vremii pe care se desfasoara cursa de motociclete,toate aceste detalii fac jucatorii sa piarda notiunea timpului si sa se joace non-stop.

3 – Trezeste Spiritul Competitiei Daca la inceputuri jocurile cu motociclete erau liniare,cursa desfasurandu-se relativ banal,iata ca acum cele mai noi jocuri permit participarea la campionate,modificarea motocicletei de la cursa la cursa si cumpararea de upgrade-uri noi. Un lucru foarte interesant pe care dezvoltatorii jocurilor cu motociclete l-au facut,este acela ca au inglobat in aceste jocuri sisteme de premiere atat pe parcursul cursei cat si la final in functie de rezultatul obtinut.Spre exemplu,poti sa colectezi pe traseu diferite obiecte iar la sfarsit acestea se vor transforma in puncte bonus ce iti vor imbunatati scorul total. In ultima perioada , cele mai apreciate jocuri cu motociclete sunt jocurile gen Stunt Bike.

Aceasta subcategorie este oarecum diferita de restul jocurilor pentru ca spre deosebire de cursele clasice , in aceste jocuri castiga cel care face cele mai spectaculoase cascadorii si care aduna cele mai multe puncte.Un jucator poate castiga un astfel de joc si daca nu a ajuns primul la linia de sosire.

Concurentii vor incerca sa execute cascadorii din ce in ce mai periculoase,pe diferite trasee unele mai grele decat altele. Acest gen de jocuri au evoluat foarte mult in ultima perioada,iar daca ne uitam la jocurile noi care apar,devine foarte clar faptul ca aceste jocuri vor evolua si mai mult iar pe viitor vor fi si mai populare decat sunt acum.

Poate peste catva ani , vom juca aceste jocuri in 3D, cu o pereche de ochelari iar senzatia de viteza si adrenalina va fi mult mai intensa.