Trend Alerts: Se poartă aranjamente florale pentru botez tip silk flowers

Se poartă aranjamente florale pentru botez tip silk flowers

Fără doar și poate, aranjamentele florale pentru botez fac parte din marea de detalii care asigură succesul unui astfel de eveniment unic. Fiecare aranjament floral de botez joacă un rol important prin cromatică, așezare, design și, să nu uităm, compoziția florilor alese. Ce nu mulți știu, însă, este faptul că astfel de „artificii” stilistice nu costă pe cât de mult ne-am imagina, iar aceasta întrucât noile tendințe asigură aspectul natural al aranjamentelor florale. Mai precis, tendințele actuale în materie de decorațiuni și aranjamente florale pentru botez introduc un nou concept, acela de „silk flowers”, un material care imită în totalitate aspectul generic al florilor naturale.

Verdictul Events Planner: „Naturalețea stă în aranjamentele florale pentru botez”

Aranjamentele florale pentru botez au urmat numeroase tendințe de-a lungul timpului. S-a trecut de la flori artificiale, din plastic, la silk flowers, decorațiuni pentru cristelniță și mese și multe altele. În momentul actual, varianta silk flowers este din nou în trend, fiind mult mai ieftină și oferind aceeași impresie de autenticitate și naturalețe.

„Tendința” aranjamentelor tip silk flowers pentru botez este susținută de numeroase avantaje sesizate atât de specialiștii în organizări de evenimente, cât și de cei care au optat pentru această opțiune în detrimentul celei din flori naturale, mult mai scumpe și pretențioase. Aceste aranjamente florale prezintă, așadar, multe beneficii, uneori chiar mai multe decât un aranjament floral proaspăt.

Stilul și bucuria #rezistă

Unele dintre cele mai mari avantaje ale aranjamentelor florale din materiale care imită autenticitatea celor naturale sunt stilul și bucuria integrată în atmosfera evenimentului. Explicația este una simplă. Gândiți-vă că alocați mult timp pentru a găsi cadoul perfect pentru o persoană dragă, să zicem un minunat aranjament floral, însă în cele din urmă, bucuria acesteia va fi o plăcere temporară. În cazul aranjamentelor de tip silk flowers, nu trebuie să vă faceți griji pentru că plăcerea va dăinui pe întreaga durată a botezului.

Fără alergeni, toată lumea e fericită!

Multe persoane manifestă alergie la anumite tipuri de flori, iar în cazul unui botez, unde numărul invitaților este semnificativ, automat ne gândim și la această posibilitate. După cum bine știți, astfel de alergii se manifestă prin strănut, piele și ochi iritați și multe alte simptome care vă pot trimite invitații acasă. Silk flowers sunt modalitatea perfectă de a conferi autenticitate evenimentului prin emoție fără a afecta în vreun fel sănătatea celor prezenți. Sunt cea mai sigură variantă pentru copii, aceștia fiind mai susceptibili să dezvolte astfel de alergii.

Cele mai ieftine variante de #aranjamentefloralebotez

Deseori, acest serviciu este taxat la suprapreț de mulți organizatori de evenimente. Nu este și cazul Vasile Events Planner, care urmează tendințele pentru a ajunge la o suită de avantaje pentru client. Deși frumusețea, designul, culorile și parfumurile florilor naturale merită toți banii, poate uneori să devină puțin frustrant să alocăm poate un sfert din buget pentru o nevoie căreia îi putem găsi ușor o alternativă mai ieftină. Aranjamentele, decorațiunile și buchetele tip silk flowers sunt, uneori, semnificativ mai fiabile, durabile și… ieftine!

Design flexibil, ușor de personalizat în acord cu tematica botezului

O regulă de aur în alegerea aranjamentelor florale perfecte pentru botezul fetițelor și băiețeilor este asortarea acestora la specificul locației sau sezonul în care are loc evenimentul. Buchetele și aranjamentele silk flowers vă permit să personalizați locația prin diferite flori de diferite culori și soiuri. Florile albe, pudrate sau lavandă domină astfel de evenimente, însă nu se lasă mai prejos nici florile în nuanțe tari. În cazul aranjamentelor tip silk flowers vă puteți permite să fiți flexibili, lucru care nu rămâne valabil și în cazul florilor naturale.

Realismul aranjamentelor tip silk flowers este, cu siguranță, o îngrijorare pentru unii. Mulți oameni se întreabă și se îngrijorează cu privire la aspectul realist al acestora. Verdictul specialiștilor este acela că aranjamentele florale pentru botez tip silk flowers au capacitatea de a apărea reale, dincolo de faptul că întrunesc o serie de beneficii precum rezistență, stil, emoție, design flexibil și preț accesibil.