U2 sau Madonna?!

Cu speranta ca nu e un zvon pornit din dorinta unora de a-si vedea trupa sau cantaretul preferat pe stadioane din Romania, putem sa va spunem ca e un zvon… sigur ;), care circula din ce in ce mai frecvent printre ziaristi, fani si alti oameni de bine: cica, Madonna si U2 ne vor vizita anul asta. Nu impreuna, no way! Si cu siguranta nu la festivaluri, pentru ca sus-numitii nu mai obisnuiesc sa serveasa adunari de gen de ceva ani buni.

DAR! Chiar daca se gaseste un organizator de bine sa-i aduca, cam unde o sa ni-i serveasca? Stadionul National e in renovarea si e posibil sa nu se ridice, ca-n povesti, in cateva luni.

Cu speranta ca in curand o sa bagam texte despre sus-numitii la rubrica „smart news”, va invitam la concertele deja confirmate pentru anul asta.

smart guess: daca Madonna canta in Romania anul asta, atunci e clar ca imbatraneste, pentru ca tarisoara noastra are tendinta sa fie un fel de Baile Govora in lumea muzicii. Cat priveste U2, zvonul se poate datora agoniei fanilor care au ajuns la capatul rabdarii si nici n-au prins bilete la concertele din alte tari… din alti ani. Oricum, incurajati zvonurile astea, poate ajung si orgnizatorii de concerte sa le creada ­čśë