În urma postului de acum cateva zile

In care povesteam pățăniile din cocina aia dă aeroport, s-a trezit din somnul veșnic unul din angajații incompetenți ai aeroportului.

dragutza persoana care esti u… iti place low-cost sa mergi MOCA cu avionul, pt k 100 d Euro kiar sunt MOCA pt un zbor cu avionul in ziua d azi, acum 5 ani nu pupai avioane si nici macar nu visai la asa ceva, dar am avansat cu totii, iar acum emitem pretentii pe burta goala, din bagaje nu iti fura nimeni, iar daca tu iti pui acel lacat super safe de care spui nu faci nimic.. in caz k nu cunosti legea, te sfatuiesc sa renunti la el, pt k risti sa-ti strici troller-ul, dak li se pare ceva suspect in bagajul tau de cala au dreptul de al deskide… iar de furat draga mea.. ti-au furat de unde ai plecat tu nicidecum din romania daca la romani te referi! si u esti romanca asa k nu-i mai jigni pe oamenii care sunt la fel ca si tine.. romani, sa-ti fie rusine.

iar in legatura cu aterizarea pe alte aeroporturi, sa stii si u ca acel baneasa pe care TU l-ai ales, nu este unul dintre cele mai frumoase si dotate aeroporturi din tara, in scurt timp va ajunge un aeroport de oras. iar tu nici macar nu stii care sunt motivele pt care se aterizeaza pe alte aeroporturi! probabil crezi k e ca si mersul cu maxi-taxi care ajunge la saftica la tine!! in loc sa multumiti k aceste companii fac tot posibilul k pasagerii sa fie in cea mai mare siguranta, emiteti toti idiotii pretentii, k v-au facut mamele in avione! ati zburat o singura data in viatza cu avionul si sunteti deja regi, dak nu kiar mai mult d-atat si aveti nevoie de servicii de lux la o plata low… off
P.S. Aeroportul baneasa nici macar nu te mai vrea!!
Dak ti-as sti si numele kiar nu te-as mai lasa sa calatoresti cu Wizz!