Urmariti veniturile si cheltuielile pentru stabilitate financiara

Urmarirea veniturilor si a cheltuielilor 

Nu va puteti dezvolta finantele personale daca nu aveti o constiinta financiara de baza. Principalul motiv pentru care ar trebui sa urmariti veniturile si cheltuielile dvs. este sa stiti cum vin banii. Si, mai important, cum ii cheltuiti. Acesta va v-a ajuta sa faceti ca banii sa functioneze pentru dvs.

Niciodata nu poti deveni milionar sau chiar multi-miliardar daca nu stii in termeni simpli suma pe care o faci sau o cheltuiesti.

Oamenii devin bogati cheltuind mai putin decat acestia si investind restul. Daca chiar vrei sa devii bogat, atunci ar trebui sa renunti la risipirea banilor. Pentru a fi pe o parte mai sigura, obtineti o agenda si notati fiecare banut pe care il castigati si cheltuiti. Cel putin acest lucru va ofera o idee pentru a afla unde vin sau pleaca banii.

Construiti o protectie adecvata

Viata este plina de multe incertitudini. Astfel, daca nu aveti suficienta protectie pentru familia dvs., ar putea duce la multe vremuri dificile. Este important sa identificati nivelul de protectie al familiei dvs. si sa-l obtineti prin mijloacele corecte.

Nuu faceti greseala de amestecare a investitiei cu asigurare. Alte acoperiri de baza includ acasa, invaliditate si sanatate. Nu puteti niciodata sa gresiti prin obtinerea unei protectii adecvate pentru familia voastra.