Vadim „pus” şef la UDMR

Scrisoarea privind votul uninominal pe care şeful statului i-a adresat-o, marţi, preşedintelui PRM i-a fost trimisă acestuia într-un plic cu inscripţia „Domnului Corneliu Vadim Tudor, preşedintele UDMR”, fapt pe care liderul PRM îl consideră „fie o greşeală inadmisibilă, fie o glumă proastă”.

„Scrisoarea sa este corectă, din punct de vedere al adresării protocolare («Domnului Corneliu Vadim Tudor, Preşedinte al Partidului România Mare»), dar plicul în care se află aceasta conţine o gafă incredibilă: «Domnului Corneliu Vadim Tudor, Preşedintele UDMR» (?!)”, afirmă liderul PRM, într-un comunicat de presă remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX. De altfel, la comunicat a fost ataşată şi o copie a plicului respectiv.

În opinia lui Vadim Tudor, a scrie aşa ceva pe un plic cu antetul «România. Preşedintele României», care are şi stema ţării, precum şi ştampila «România. Administraţia Prezidenţială. Cancelaria Preşedintelui» este „ceva fără precedent”.

Smart reaction?!

„Ce-ar zice domnul Traian Băsescu dacă aş folosi, şi eu, plicul, antetul şi ştampila Senatului României pentru a-i trimite un Mesaj la cîrciuma ,«Golden Blitz»?”,se întreabă liderul PRM.